"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הביקור של הבכירים בירדן והחשש: האירועים בסוריה יהיו השראה לפיגועים ביו"ש

ראש השב"כ רונן בר וראש אמ"ן שלומי בינדר ביקרו בירדן במטרה לעמוד על האינטרסים המשותפים לאור הנעשה בסוריה • במערכת הביטחון מוטרדים מאוד גם מתסיסה ביהודה ושומרון על רקע האירועים בסוריה, החשש הוא שגורמים אסלאמיים קיצוניים יפעלו בהשראת המורדים בסוריה ויבצעו פיגועים

,עודכן
0השמעה
"סכנה שאינה עוצרת בגבולות". הפגנת תמיכה בחמאס בירדן. צילום: רויטרס

ראש השב"כ רונן בר וראש אמ"ן שלומי בינדר ביקרו ביום שישי בירדן במטרה לעמוד על האינטרסים המשותפים לאור הנעשה בסוריה. בישראל חוששים (כפי שפורסם "בישראל היום" ביום שישי האחרון) שחוסר היציבות באזור תערער גם את ירדן פנימה, וכן מחשש שאיראן תגביר את ניסיונות הברחת הנשק דרך ירדן ליו"ש בהיעדר חלופה אחרת.

מדובר בנסיעה שנייה תוך שבוע ימים של בכירים במערכת הביטחון למדינה שכנה עמה יש לנו הסכם שלום. למרות זאת, ישנו חשש להתערערות עקב ההתפתחויות בסוריה. בנסיעה הקודמת היו אלה ראש השב"כ והרמטכ"ל שביקרו במצרים בשל דאגה בישראל מהפרות הקשורות בהסכם השלום.

כוחות המורדים בסוריה,צילום: AFP

במערכת הביטחון מוטרדים מאוד גם מתסיסה ביהודה ושומרון על רקע האירועים בסוריה. החשש הוא שגורמים אסלאמיים קיצוניים יפעלו בהשראת המורדים בסוריה ויבצעו פיגועים. לפיכך בצה״ל הוחלט לתגבר את ההגנה על היישובים הישראליים ביהודה ושומרון כמו גם את ההגנה על הצירים באיו"ש.

הבוקר, החלו מנגנוני הביטחון הפלסטינים במבצע מיוחד שמטרתו השתלטות על מחנה פליטים ג׳נין, דובר מנגנוני הביטחון עדכן על כך את התקשורת ונתן למבצע שם - ״הגנת המולדת״. במקביל למבצע בג׳נין, החל מהבוקר מתבצעים חילופי אש בין המנגנונים לחמושים בטול כרם. פעילי הכתיבה זרקו מטענים ופתחו באש לעבר המוקטעה בטול כרם. המנגנונים עד כה נמנעים מלהיכנס לשטח מחנה הפליטים ומשיבים באש מרחוק.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר