"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכאוס בדרום קוריאה: משרד החוץ ממליץ "לשקול חיוניות הביקור במדינה"

בעקבות הטלטלה באחת הדמוקרטיות היציבות בעולם: משרד החוץ בשורת המלצות חדשות לישראלים • "עדיין מוקדם להעריך מה תהיינה ההשלכות של החלטת הנשיא יון על החלת משטר חירום צבאי במדינה"

,עודכן
0השמעה
משטר צבאי בדרום קוריאה: הכאוס חוגג. צילום: רשתות חבתיות

נשיא דרום קוריאה, יון סוק-יאול, הכריז היום (שלישי) על מצב חירום בארצו ועל ממשל צבאי, זאת בשל "קנוניה קומוניסטית" נגד המדינה.

מעט אחרי ההכרזה, הגיעו כוחות הצבא לפרלמנט במטרה להרחיק את המחוקקים מהבניין. בזמן שכוחות הביטחון שעטו לבניין הפרלמנט בסיאול, המחוקקים שהיו במקום דנו בביטול המשטר הצבאי.

בתוך כך, כמה עשרות מפגינים כבר התאספו בנקודות מרכזיות בבירה סיאול כשהם נושאים שלטים מאולתרים הקוראים לציבור להתנגד לחוקי החירום והממשל הצבאי. בכמה מוקדים התעמתו המפגינים ואנשי התקשורת עם הצבא.

מדיווחים שהגיעו לאחרונה, באולם הפרלמנט היו 190 מ-300 מחוקקים, שהצביעו פה אחד נגד החלטת הנשיא.

עימותים בין אזרחים לצבא בדרום קוריאה: "עדיין מוקדם להעריך מה תהיינה ההשלכות של ההחלטה",צילום: GettyImages

בעקבות המצב, משרד החוץ יצא באזהרת מסע חדשה לישראלים:"הערב הודיע נשיא קוריאה הדרומית יון על החלת משטר חירום צבאי במדינה. עדיין מוקדם להעריך מה תהיינה ההשלכות של ההחלטה. ממליצים לעת עתה ועד להתבהרות הדברים להישאר בבתים או במקומות בהם אתם שוהים ולעקוב אחר העדכונים בתקשורת. לכל אותם ישראלים המתכננים להגיע לקוריאה בעת הזו מומלץ לשקול חיוניות הביקור במדינה. במקרה חירום יש להתקשר לקו החירום של השגרירות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר