"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גורמים מדיניים: צפי להתקדמות משמעותית מול מדינות ערביות ביום שאחרי בעזה

בישראל מעריכים כי יצירת פתרון היום שאחרי לשליטה משולבת של גורמים ממדינות ערב כולל אנשי רשות פלשתינית - יתקדם במהירות רבה יותר

,עודכן
0השמעה
עיר האוהלים בדרום רצועת עזה. צילום: רשתות ערביות

בירושלים מעריכים כי קיים צפי להתקדמות משמעותית מול מדינות ערביות באזורנו שייקחו פיקוד ביום שאחרי חמאס ברצועת עזה ברקעחיסול סינוואר.

נתניהו מגיב לחיסול סיינואר| לע"מ

גורמים מדיניים אמרו הערב (חמישי) כי "זהו פתח דרמטי ליום שאחרי ברצועת עזה". חיסול סינוואר הוביל, לטענת בכירים בישראל, להורדה של מחסומים שהציבו אותן מדינות לכניסה לרצועה, כל עוד מנהיג הזרוע הצבאית והמדינית הוביל את מנגנוני חמאס.

גופתו של סינוואר,צילום: ללא קרדיט

כעת, כשהוא איננו, בישראל מעריכים כי יצירת פתרון היום שאחרי לשליטה משולבת של גורמים ממדינות ערב כולל אנשי רשות פלשתינית - יתקדם במהירות רבה יותר. יש לציין כי חרף התנגדות גורמים בקואליציה למתן שליטה לאנשי הרשות ברצועת עזה, זה חלק מהפתרון המדובר כעת מאחורי הקלעים.

בנושא זה, פרשן "הניו יורק טיימס", תומס פרידמן פרסם כי על פי מקורות דיפלומטיים, בארה״ב ובישראל דנו ברעיונות ל׳יום שאחרי׳. בין היתר נשקל מינוי סלאם פיאד לראש הממשלה הפלשתיני בראש רשות מחודשת "מתוקנת". בהמשך היא תהיה אחראית לשיקום עזה בכספי סיוע של ערב הסעודיות, האמירויות ומפרציות. הדיפלומטים האמריקניים עבדו בנושא לצד דרמר ודרשו לעת עתה רק הסכמה לערב את הרש״פ המחודשת בשיקום עזה כחלק מכוח בינלאומי.

בנוסף, לשאלת "ישראל היום" האם וכיצד משפיע חיסול סינוואר על התוכניות לפעול באיראן נמסר מהדרג המדיני כי כרגע לא חל כל שינוי בתוכניות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר