"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בריטניה וארה"ב: מחויבים להביא להסכם שיאפשר את חזרת תושבי הצפון בבטחה
שר החוץ הבריטי דיוויד לאמי ומזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן פרסמו הצהרה משותפת לאחר פגישתם בלונדון בשבוע שעבר ובה הביעו את תמיכתן ואת מחוייבותן לביטחון ישראל • הם קראו להימנע מהסלמה ולאפשר את המשך העברת הסיוע לרצועה • השניים הזהירו: תוכנית הגרעין של איראן נמצאת בשלבים מתקדמים מאי פעם
שר החוץ הבריטי דיוויד לאמי ומזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן . צילום: EPA

בריטניה וארה"ב: מחויבים להביא להסכם שיאפשר את חזרת תושבי הצפון בבטחה

שר החוץ הבריטי דיוויד לאמי ומזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן פרסמו הצהרה משותפת לאחר פגישתם בלונדון בשבוע שעבר ובה הביעו את תמיכתן ואת מחוייבותן לביטחון ישראל • הם קראו להימנע מהסלמה ולאפשר את המשך העברת הסיוע לרצועה • השניים הזהירו: תוכנית הגרעין של איראן נמצאת בשלבים מתקדמים מאי פעם

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שר החוץ הבריטי דיוויד לאמי ומזכיר המדינה האמריקני אנתוני בלינקן פרסמו אתמול (מוצ"ש) הצהרה משותפת לפיה שתי המדינות מחוייבות להביא להסכם מדיני שיאפשר לישראלים ולבנונים הגרים בסמוך לגבוללשוב לבתיהם בביטחון.

על פי ההצהרה, שמגיעה לאחר פגישת השניים בלונדון בשבוע שעבר, המדינות הדגישו את תמיכתן ומחוייבותן לביטחון ישראל, וכן ציינו את החשיבות של הימנעות מכל הסלמה באזור שתערער את הסיכוי לשלום. שר החוץ לאמי אמר כי בריטניה תומכת במאמצי התיווך של ארצות הברית מצרים וקטאר על מנת להביא הסכם לשחרור חטופים ולהפסקת אש.

שיגורים לעבר הצפון, צילום: רשתות ערביות

השניים דנו במצב ההומניטרי בעזה וחזרו על הקריאות להגן על אזרחים, ולהקלת העברת הסיוע, כולל תמיכה בפעולות הא"ום ושותפיו להעביר סיוע. הם בירכו על מבצע חיסוני הפוליו ברצועה והדגישו את חשיבות שיתוף הפעולה של כל הצדדים עם ארגון הבריאות העולמי על מנת להבטיח שהילדים ברצועה יקבלו את החיסונים.

מזכיר המדינה בלינקן אישר אתממצאי המודיעין לפיהם רוסיה קיבלה טילים בליסטים מאיראן.השניים גינו את ההעברה והבהירו כי ינקטו פעולות חדשות נגד רוסיה ואיראן. השרים הסכימו כי תוכנית הגרעין של איראן נמצאת בשלבים מתקדמים יותר מאי פעם וכי היא מהווה איום ברור על השלום והביטחון האזורי והעולמי.

"מהווה איום על היציבות". טילים מתוצרת איראן בתצוגה בטהרן, צילום: .ללא

עוד ציינו כי המשטר בטהרן המשיך להביא אי-יציבות למזרח התיכון, בין השאר באמצעות הפצת אמצעי לחימה מתקדמים, וכן באמצעות תמיכה כספית ופוליטית לבנות בריתה: חיזבאללה, חמאס, החות'ים וקבוצות נוספות בעיראק ובסוריה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...