"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח אמריקני: בארה"ב מעריכים שישראל תפתח במתקפה נרחבת נגד חיזבאללה בשבועות הקרובים

כך על פי האתר פוליטיקו • עוד פורסם כי בממשל, בניגוד לדברי הרמטכ"ל האמריקני, העבירו מסר כי יגנו על ישראל במקרה של מתקפת טילים נרחבת

,עודכן
0השמעה

מטוסי קרב תקפו תשתית טרור בשימוש המערך האווירי של ארגון הטרור חיזבאללה בעומק לבנון // דובר צה"ל

"ישראל צריכה לעשות מה שהיא צריכה לעשות":גורמים אמריקנים הזהירו את חיזבאללה כי שלא יסמכו על ארה"ב שתמנע מתקפה נרחבת מצד ישראל. כך פורסם הבוקר (שלישי) באתר פוליטיקו האמריקני.

המסר מגיע במטרה למנוע מחיזבאללה להסלים את המצב, כך על פי גורם המעורה בפרטים.
המסר הועבר לאחר שבארה"ב השלימו עם העובדה שישראל תפתח במהלך נרחב בשבועות הקרובים, ולא רוצים שארגון הטרור השיעי יסלים עוד יותר את המצב הקיים.

שני גורמים רשמיים אמרו לאתר כי חיזבאללה צריך להבין שוושינגטון תסייע לישראל להגן על עצמה במקרה של מתקפת טילים נרחבת. זאת, בניגוד לדבריו רק אתמול של הרמטכ"ל האמריקני,הגנרל צ'ארלס בראון, שאמר שרוצה ארה"ב תתקשה מבחינה טכנית לעשות זאת כפי שעשתה בליל הכטב"מים האיראניים באפריל.

הדיווח מגיע על רקע ביקורו של שר הביטחון יואב גלנט בארה"ב, ביקור שאחת ממטרותיו היא שחרור משלוחי הנשק שארה"ב מעכבת. המסר הועבר בצורה עקיפה, הבהיר לפוליטיקו גורם המעורה בפרטים.

גורם במשרד ההגנה אמר: "ישראל צריכה לעשות מה שהיא צריכה לעשות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר