"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ארה"ב ו-16 מדינות נוספות לישראל וחמאס: "עשו מה שנדרש כדי לסגור את העסקה"
שורת מדינות קראו לחמאס ולישראל להסכים לעסקה שהציג נשיא ארה"ב ג'ו ביידן • המדינות שהשתתפו בקריאה הן ארה"ב, בריטניה, ארגנטינה, אוסטריה, ברזיל, בולגריה, קנדה, צרפת, קולומביה, דנמרק, פולין, פורטוגל, רומניה, סרביה, ספרד ותאילנד • מדובר במדינות שלהן אזרחים שנחטפו לרצועת עזה
"קוראים למנהיגים להגיע לפשרה". גדר הגבול עם עזה . צילום: אי.אף.פי

ארה"ב ו-16 מדינות נוספות לישראל וחמאס: "עשו מה שנדרש כדי לסגור את העסקה"

שורת מדינות קראו לחמאס ולישראל להסכים לעסקה שהציג נשיא ארה"ב ג'ו ביידן • המדינות שהשתתפו בקריאה הן ארה"ב, בריטניה, ארגנטינה, אוסטריה, ברזיל, בולגריה, קנדה, צרפת, קולומביה, דנמרק, פולין, פורטוגל, רומניה, סרביה, ספרד ותאילנד • מדובר במדינות שלהן אזרחים שנחטפו לרצועת עזה

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שורת מדינות קראו היום (רביעי) לחמאס ולישראל להסכים לעסקה שהציג נשיא ארה"ב ג'ו ביידן. כך נמסר בהצהרה משותפת מטעמן, שבה נכתב בנוסף כי "ברגע מכריע זה אנו קוראים למנהיגי ישראל וחמאס לעשות את כל הפשרות הסופיות הנדרשות כדי לסגור את העסקה הזו".

ביידן מפציר בישראל להסכים לעיסקת חטופים%3A "אני קורא להנהגה בישראל לעמוד מאחורי העסקה הזו" %2F%2F ערוץ היוטיוב של הבית הלבן

"כמנהיגי מדינות המודאגות עמוקות לבני הערובה המוחזקים על ידי חמאס בעזה, כולל רבים מאזרחינו שלנו, אנו תומכים באופן מלא בתזוזה לקראת הפסקת אש ושחרור חטופים שכעת על השולחן, כפי שהתווה הנשיא ביידן ב-31 במאי 2024".

"אין זמן להפסיד. אנו קוראים לחמאס לסגור את ההסכם הזה שישראל מוכנה להתקדם איתו ולהתחיל בתהליך שחרור אזרחינו".

קריאות בעולם לסגור את העסקה. מבנה הרוס ברפיח, ארכיון, צילום: אי.פי.איי

ארגנטינה, אוסטריה, ברזיל, בולגריה, קנדה, קולומביה, דנמרק, צרפת, גרמניה, פולין, פורטוגל, רומניה, סרביה, ספרד, תאילנד ובריטניה, שחתומים יחד עם ארה"ב על ההצהרה, הוסיפו: "אנו מציינים כי הסכם זה יוביל להפסקת אש מיידית ושיקום עזה יחד עם הבטחות ביטחוניות לישראלים ולפלשתינים, והזדמנויות לשלום ארוך טווח מתמשך יותר, ופתרון שתי מדינות".

"ברגע מכריע זה, אנו קוראים למנהיגי ישראל כמו גם לחמאס לעשות את כל הפשרות הסופיות הנדרשות כדי לסגור את העסקה ולהביא הקלה למשפחות החטופים שלנו, כמו גם לאלה משני הצדדים של הסכסוך הנורא הזה, כולל האוכלוסיות האזרחיות. הגיע הזמן שהמלחמה תסתיים והעסקה הזו היא נקודת ההתחלה ההכרחית".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...