"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג'ייק סאליבן: ארה"ב תומכת במאמצים של ישראל להעמיד לדין את מנהיגי חמאס

בפגישתם של ראש הממשלה נתניהו והיועץ לביטחון לאומי, דנו השניים על מטרות המלחמה והצורך בהגדלת הסיוע ההומניטרי ברצועה • בין הצעדים המוצעים: הקמת מנגנון ניתור ופתיחת מסדרונות קבועים ברצועה

,עודכן
0השמעה
פגישת נתניהו וסאליבן, מאי 2024. צילום: קובי גדעון /לע"מ

היועץ לביטחון לאומי ג'ייק סאליבן נפגש אתמול (ראשון) עם ראש הממשלה בנימין נתניהו. בפגישה דנו במטרות המלחמה: שחרור כל החטופים, תבוסת חמאס והמצב ההומניטרי בעזה.

היועץ לביטחון לאומי האמריקני, ג'ייק סאליבן: "ניתן וצריך להשיג עסקת חטופים וכולם, כולל ישראל, צריכים לעבוד קשה כדי להשיג עסקה כזו".// הבית הלבן

בפגישה שהתקיימה לאחר פגישתו של היועץ לביטחון לאומי עם יורש העצר הסעודי תדרך סאליבן את נתניהו על "הפוטנציאל שעשוי להיות זמין לישראל ולעם הפלשתיני", כך על פי הודעת הבית הלבן. בנוסף הדגיש סאליבן כי כי ארה"ב תומכת במאמצים הישראלים להעמיד לדין את מנהיגי חמאס.

במהלך הפגישה הציע סאליבן צעדים עבור הבטחת הסיוע לעזה – בין היתר דנו על הקמת מנגנון ניתור ופתיחת מסדרונות קבועים בתוך עזה על מנת להבטיח שהסיוע יגיע לכלל הנזקקים ברצועה.

מחנה אוהלים לעזתים שפונו מרפיח,צילום: אי.אף.פי

במסגרת הפגישה התייחס היועץ לביטחון לאומי גם למצב ברפיח, שם הזכיר את עמדתו של נשיא ארה"ב ביידן, זאת במטרה להבטיח כי הסיוע ההומניטרי ימשיך לעבור גם ממעבר זה, בנוסף למעבר כרם שלום.

בפגישה השתתפו גם השר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר, ראש המל"ל צחי הנגבי והשליח המיוחד של נשיא ארה"ב לענייני המזה"ת ברט מקגורק,

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר