"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפעם לא היה ניתוק? ביידן ונתניהו שוחחו במשך כ-40 דקות

זוהי הפעם השנייה שהשניים מדברים השבוע • נתניהו יצא מישיבת הקבינט לצורך השיחה • הבוקר פורסם כי השיחה בתחילת השבוע הייתה מתוחה במיוחד לאחר השיחה הגיב נתניהו ואמר כי "ישראל דוחה על הסף תכתיבים בינלאומיים בעניין הסדר קבע עם הפלשתינים"

,עודכן
0השמעה

ביידן: "היתה לי שיחה ארוכה עם נתניהו, לא ביקשתי הפסקת אש" || רשתות חברתיות

ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הערב (חמישי) עם נשיא ארה"ב ג'ו ביידן במשך כ-40 דקות. זוהי שיחה שנייה של השניים בתוך פחות משבוע. ראש הממשלה יצא מישיבת הקבינט לצורך השיחה.

השניים שוחחו ביום ראשון האחרון, אחרי הפסקה של כמה שבועות שבמהלכן עלו דיווחים רבים על אודות מתיחות בין ירושלים לוושינגטון.

נושאי השיחה הנוכחית נגעו למו"מ בעניין החטופים בהמשך לפסגת קהיר, המשך הלחימה של צה"ל בדגש על רפיח והכנסת הסיוע ההומניטרי לרצועה.

בנימין נתניהו וג'ו ביידן,צילום: אי.פי, אורן בן חקון

גם במהלך היממה האחרונה עלו פרסומים שמגבירים את המתיחות. בין היתר דווח על תוכנית אמריקניתלהקמת מדינה פלשתינית. כמו כן, פורסם כי במהלך שיחתם של השניים בתחילת השבועביידן ניתק לנתניהו את הטלפון.

לאחר השיחה, נתניהו פרסם את עמדתו לתוכנית ביידן: "עמדתי מסתכמת בשני משפטים: 1. ישראל דוחה על הסף תכתיבים בינלאומיים בעניין הסדר קבע עם הפלשתינים. הסדר כזה יושג אך ורק במשא ומתן ישיר בין הצדדים, ללא תנאים מוקדמים. 2. ישראל תוסיף להתנגד להכרה חד-צדדית במדינה פלשתינית. הכרה כזו בעקבות הטבח של ה-7 באוקטובר תעניק פרס עצום לטרור שלא היה כדוגמתו ותמנע כל הסדר עתידי לשלום".

הבהרתי בישיבת הקבינט את עמדתי ביחס לדיבורים שנשמעים לאחרונה על כפיית מדינה פלסטינית על ישראל.

עמדתי מסתכמת בשני המשפטים הבאים:

1. ישראל דוחה על הסף תכתיבים בינלאומיים בעניין הסדר קבע עם הפלסטינים. הסדר כזה יושג אך ורק במשא ומתן ישיר בין הצדדים, ללא תנאים מוקדמים.

2. ישראל…

— Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו (@netanyahu)February 15, 2024
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר