"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שר החוץ של איטליה, בתשובה לפרלמנט: "מאז 7 באוקטובר, החלטנו לא לשלוח עוד נשק לישראל"

אנטוניו טאיאני המשמש גם כסגן ראש הממשלה חשף את עמדת איטליה בתגובה לדרישת מנהיגת המפלגה הדמוקרטית אלי שליין • בשישי אמרה שליין, מנהיגת השמאל ממוצא יהודי, כי, איטליה "חייבת להתמודד עם הנושא של הימנעות מלתדלק סכסוכים ושליחת נשק למזרח התיכון, במקרה זה במיוחד לישראל"

,עודכן
0השמעה
מטוס הלביא שצויד במערכת מחושב מתקדמת באיטליה. צילום: דודו גרינשפן

סגן ראש הממשלה ושר החוץ, אנטוניו טאיאני, חשף היום (שבת), את עמדת ממשלת איטליה כלפי המלחמה בין ישראל לחמאס.

שר החוץ של איטליה אנטוניו טאיאני בפגישתו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו,צילום: קובי גדעון/ לע"מ

בתשובה למנהיגת השמאל (ממוצא יהודי),אלי שלייןשדרשה כי איטליה לא תשלח נשק לסכסוכים במזרח התיכון, ענה טאיאני כי כבר עם פרוץ המלחמה קיבלה ממשלת איטליה החלטה שלא לחמש את ישראל.

מנהיגת האופוזיציה האיטלקית, אלנה (אלי) שליין,צילום: רויטרס

"מאז 7 באוקטובר החלטנו לא לשלוח עוד נשק לישראל, אז אין צורך לדון בנקודה הזו", אמר טאיאני. לדבריו, "ההחלטה התקבלה, אמרנו זאת בפרלמנט".

כאמור, יום קודם לכן, בשישי אמרה אלי שליין, כי איטליה "חייבת להתמודד עם הנושא של הימנעות מלתדלק את הסכסוכים הללו, של הימנעות משליחת נשק וייצוא נשק לסכסוכים, לסכסוך במזרח התיכון, במקרה זה במיוחד לישראל".

צוות איטלקי מתקבל בישראל לאחר שהטיס לארץ את מטוס הלביא המשודרג,צילום: דודו גרינשפן

בשנים האחרונות סיפקה איטליה לישראל מערכות מחשוב שהותקנו על גבי מטוסי האימון מסוג "לביא". בנוסף ציידה איטליה את ישראל במסוקים לימוד ואימון וציוד לחיל הים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר