"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו: "בכל יום שעובר אנחנו מתקרבים יותר להסכם שלום עם סעודיה"
בראיון לרשת פוקס ניוז האמריקנית, אמר נתניהו כי ההסכם בין שתי המדינות "ייצור מזרח תיכון חדש" • והוסיף כי הדרישה לממש את רצונם של הפלשתינים היא זו שמנעה הסכמי שלום עד שלום • "הם לא מעוניינים בשלום, הם מעוניינים במדינה במקום ישראל"
ראש הממשלה נתניהו ויורש העצר הסעודי בן סלמאן. צילום: אורן בן חקון, רויטרס

נתניהו: "בכל יום שעובר אנחנו מתקרבים יותר להסכם שלום עם סעודיה"

בראיון לרשת פוקס ניוז האמריקנית, אמר נתניהו כי ההסכם בין שתי המדינות "ייצור מזרח תיכון חדש" • והוסיף כי הדרישה לממש את רצונם של הפלשתינים היא זו שמנעה הסכמי שלום עד שלום • "הם לא מעוניינים בשלום, הם מעוניינים במדינה במקום ישראל"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בראיון לרשת פוקס ניוז, אמר אמש (שישי) ראש הממשלה בנימין נתניהו, כי הוא שמח לשמוע קולות אופטימיים מצד יורש העצר הסעודי, מוחמד בן סלמאן, לגבי המאמצים לנורמליזציה בין שתי המדינות.

נתניהו מציג את מפת השלום במזה"ת \\ רויטרס

"שמחתי לשמוע את מה שהיה לו לומר, אני חושב שבכל יום שעובר אנחנו מתקרבים יותר לשלום", אמר נתניהו. בן סלמאן התייחס להסכם הפוטנציאלי בין שתי המדינות ואמר כי זה "ההסכם הכי גדול בהיסטוריה מאז סיום המלחמה הקרה". והוסיף: "אם נגיע לפריצת דרך שבה הפלשתינים יקבלו את מה שהם צריכים ונביא לרגיעה באיזור, נעבוד עם מי שצריך".

"ההסכם הכי גדול בהיסטוריה". יורש העצר הסעודי בן סלמאן, צילום: אי.אף.פי

כזכור,בנאומו בעצרת האו"ם אמש, אמר נתניהו כי הפלשתינים צריכים להיות חלק מתהליך השלום, אך לא צריכה להיות להם זכות וטו עליו. "הסיבה שלא היה לנו הסכם שלום עם אף מדינה במשך 25 שנה לאחר ההסכים עם ירדן ומצרים, היא כי בכל פעם נאמר לנו שקודם עלינו לממש את רצונם של הפלשתינים", אמר נתניהו בראיון. "התבקשנו לעשות שלום עם הפלשתינים, רק שיש בעיה אחת - הפלשתינים לא רוצים לעשות שלום".

"מזרח תיכון חדש". בנימין נתניהו נואם באו"ם, צילום: צילום מסך

"הם לא רוצים שלום והם לא רוצים לחיות במדינה לצד ישראל, הם רוצים מדינה במקום ישראל. לכן זה לא הביא אותנו לשום מקום", אמר.

לגבי הסכמי אברהם אמר: "אין ספק שהם היו שחר חדש של שלום. אבל אני מאמין שהסכם שלום עם סעודיה יהיה פריצת דרך דרמטית יותר. הסכם שלום בין ישראל לסעודיה ייצור מזרח תיכון חדש".

"כששלושה מנהיגים עובדים עובדים על ההסכם הזה ורוצים אותו, אני, יורש העצר בן סלמאן ונשיא ארה"ב ביידן, אני חושב שזה מעלה את הסיכויים שזה יצליח", אמר. והוסיף כי הוא חושב שבן סלמאן הוא "מנהיג בעל חזון", לגבי השינוי בארצו והשינוי במזרח התיכון.

"מעלה את הסיכוי שההסכם יצליח". פגישת נתניהו ביידן, צילום: אי.פי

בראיון התייחס נתניהו גם לסוגיית הגרעין האיראני: "מסיבות בטחוניות ולמען איזון הכוח, צריך למנוע מאיראן לפתח נשק גרעיני בכל הזדמנות".

גם לסוגיית המחאה נגד הרפורמה המשפטית נשאל, וענה: "כרגע בישראל לבית המשפט העליון אין בלמים ואיזונים. אנחנו חייבים לשחזר חלק מזה, אבל אנחנו צריכים לעשות את זה בזהירות ובאחריות וזה מה שאני עושה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...