"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ראש המל"ל ביקר בקהיר ודן בפיתוח מאגר גז מול חופי עזה
ל"ישראל היום" נודע כי בין היתר, דן הנגבי בהסכמה הישראלית לפיתוח מאגר הגז "גזה מארין" שהכנסותיו אמורות להגיע לרשות הפלשתינית תחת אחריותה של מצרים • סוגיה נוספת שנידונה היא הגדלה משמעותית של הקפי ייצוא גז ישראלי למצרים
ראש המל"ל צחי הנגבי. צילום: אורן בן חקון

ראש המל"ל ביקר בקהיר ודן בפיתוח מאגר גז מול חופי עזה

ל"ישראל היום" נודע כי בין היתר, דן הנגבי בהסכמה הישראלית לפיתוח מאגר הגז "גזה מארין" שהכנסותיו אמורות להגיע לרשות הפלשתינית תחת אחריותה של מצרים • סוגיה נוספת שנידונה היא הגדלה משמעותית של הקפי ייצוא גז ישראלי למצרים

,עודכן
0השמעה

ראש המל״ל, צחי הנגבי, ביקר לפני כשבועיים בקהיר ונועד עם בכירי השלטון במדינה.

ל"ישראל היום" נודע כי הנגבי דן בין היתר בהסכמה הישראלית לפתח את מאגר הגז ״גזה מארין״ הממוקם מול חופי עזה ואשר הכנסותיו אמורות להגיע לרשות הפלשתינית. על פי ההחלטה הישראלית, מצרים היא שתהיה אחראית על פיתוח המאגר עבור הרשות הפלשתינית.

דברי ראש הממשלה על הסכם ייצוא גז ישראלי למצרים (ארכיון)

גורם מדיני אמר ל"ישראל היום" כי ״למדינה יש אינטרס לייצר מקור הכנסה כלכלי לרשות על מנת לשמור כל יציבותה ולחזק את המלחמה שלה בטרור״.

מבקשת להגדיל משמעותית את ייצוא הגז הישראלי

הנגבי דן בסוגיה אנרגטית נוספת והיא הבקשה המצרית להגדיל משמעותית את היקפי היצוא של הגז הישראלי למצרים. הנושא נמצא בימים אלה בדיונים במשרד האנרגיה והשבוע אף ביקרה בקהיר משלחת של משרד האנרגיה והמל״ל כדי לדון בנושא.

בנוסף, מצרים מבקשת להגדיל ב-4 BCM לפחות את כמות הגז שתמכור לה ישראל והנושא נמצא בראש סדר העדיפויות שלה. ההחלטה הסופית בעניין צפויה להתקבל בתוך כחודש על ידי ראש הממשלה נתניהו ושר האנרגיה, ישראל כ״ץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו