"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אלי ויזל לאובאמה: אני אהיה בקונגרס – בוא גם אתה

ניצול השואה וחתן פרס נובל לשלום אלי ויזל פנה לנשיא אובאמה וקרא לו לתמוך בנאום נתניהו בקונגרס • ויזל לאובאמה: "אני אהיה בקונגרס - בוא גם אתה"

,עודכן
אלי ויזל ואובאמה בביקורם במחנה ההשמדה בוכנוואלד // צילום: רויטרס // אלי ויזל ואובאמה בביקורם במחנה ההשמדה בוכנוואלד

חתן פרס נובל לשלום אלי ויזל, הביע הלילה את תמיכתו בנאום רה"מ בנימין נתניהו שיגיע בעוד שלושה שבועות לקונגרס האמריקני – שם יזהיר את ארה"ב מפני חתימה על הסכם מסוכן שישאיר את איראן כמדינת סף גרעינית.

שיחות הגרעין: שטייניץ תוקף - איראן לא מתפשרת בשום נושא

במודעות שיפורסמו בשבוע הבא בעיתונים הפופולאריים בארה"ב, ביניהם "ניו יורק טיימס" ו"וושינגטון פוסט", יזהיר ויזל את אובאמה מפני ההסכם שיביא לדבריו לאסון. ויזל, שמתכנן להגיע לנאומו של ראש הממשלה בקונגרס, יבקש מהנשיא האמריקני על גבי העיתונים להגיע עמו ולשמוע את נתניהו מזהיר מפני "התחמשות של אלה שמייחלים למותן של ארה"ב וישראל".

רוצים לקבל עדכוני חדשות שוטפים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

מי שעומד מאחורי המודעה הוא שמולי בוטח, אחד מהרבנים המוכרים בניו ג'רזי. בשיחה שקיים עם כתב סוכנות הידיעות רויטרס, הוא הסביר כי "אין אישיות מתאימה ומכובדת יותר בקהילה היהודית מוויזל לעמוד מאחורי הקמפיין החשוב הזה".בוטח הוסיף שהשקפתו שוויזל כניצול שואה תומך ברה"מ שרק רוצה להזהיר את העולם מפני ההסכם. "החשיבות של הנאום מתעלה מעל כל קרקס פוליטי כזה או אחר", סיכם.

הביקור של ויזל ואובאמה במחנה ההשמדה

לפני כשש שנים, ויזל ואובאמה סיירו יחד במחנה ההשמדה בוכנוואלד, יחד עם הקנצלרית אנגלה מרקל. בביקור, תיאר ויזל את זיכרונותיו הקשים כילד במחנה. אובאמה הזהיר בנאומו במחנה מפני מכחישי שואה ואמר כי "הביקור מלמד אותנו שעלינו לעצור את הרשע". בהמשך דבריו הזמין אובאמה את נשיא איראן דאז, מחמוד אחמדינג'אד, לבקר במחנה וללמוד על הזוועות שהתרחשו במקום.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: הילד הטראנסג'נדר שכבש את הרשת

מחר יתקיים דיון בעתירת יו"ר מרצ, זהבה גלאון, לאסור את שידור נאומו של ראש הממשלה, נתניהו, בפני הקונגרס האמריקאי. הדיון יחל בשעה 13:00.

יו"ר מרצ, זהבה גלאון: "אופן התנהלות רה"מ בקביעת הנאום, תוך בפגיעה ביחסי ישראל עם ארה"ב ועם הממסד האמריקאי, מלמד על האינטרס הדחוף שהיה לראש הממשלה ביצירת במה מיוחדת עבורו, בכוונה לשאת דברים בתזמון ובמעמד המדויקים, שבועיים לפני הבחירות, כדי ליצור במה שתסייע לו באופן אישי להשגת הישגים פוליטיים לצורכי תעמולת בחירות. לכך כיוון המחוקק כשאסר על תעמולת בחירות בתקופת 60 הימים לפני בחירות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר