"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המלך צ'ארלס דיבר עם הרצוג על המגעים בנוגע לפשרה

לפני הכתרתו, המלך הבריטי החמיא לנשיא על מהלכי ההידברות • הרצוג אמר שהדיון מוכיח שישראל היא דמוקרטיה תוססת • הנשיא ורעייתו שוחחו גם עם הנשיא מקרון ועם ג'יל ביידן

,עודכן
0השמעה
הנשיא הרצוג והמלך צ'ארלס, אתמול. צילום: רויטרס

המלך צ׳ארלסהשלישי חיזק אתמול (שישי) את ידיו של הנשיא יצחק הרצוג במהלך פגישתם על פעילותו של הנשיא בנוגע להידברות בין הקואליציה לאופוזיציה בישראל סביב הרפורמה המשפטית.

הנשיא הרצוג אמר אתמול למלך צ׳ארלס במהלך קבלת הפנים שהייתה ביום שישי למנהיגים שהגיעו לטקס ההכתרה כי: ״הדיון בישראל מראה כמה ישראל היא דמוקרטיה חזקה ותוססת״.

זו הייתה הפגישה השלישית של הנשיא הרצוג עם המלך צ׳ארלס מאז הרצוג נכנס לתפקידו כנשיא המדינה.

כמו כן, ראשי מדינות רבים שאלו את הנשיא הרצוג על המצב בארץ.

הנשיא הרצוג ורעייתו מיכל ניהלו גם שיחה ארוכה עם נשיא צרפת עמנואל מקרון ורעייתו בריז׳יט.
רעיית הנשיא מיכל הרצוג ניהלה שיחה ארוכה עם אולנה זלנסקה, רעייתו של נשיא אוקראינה.

הנשיא הרצוג ישב במהלך טקס ההכתרה בין מנהיגי אירלנד ואיסלנד. סדר הישיבה נקבע לפי ה-ABC כאשר מלפניו ישבו נשיאי גרמניה ויוון מאחוריו מולדובה, ליבריה ולטביה.

האזור בו הם ישבו המנהיגים שהגיעו לטקס ההכתרה מוקדש למשוררים הגדולים של הממלכה המאוחדת ובמרכזה מונצח וויליאם שייקספיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר