"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שר החוץ אלי כהן נפגש עם ארדואן בטורקיה: "נמשיך לחזק את היחסים"

כהן הביע את תנחומיו בפני הנשיא הטורקי, והבטיח כי ישראל תמשיך לספק לארצו סיוע הומניטרי בעקבות רעידת האדמה • יצוין כי בפגישה העלה כהן את נושא האזרחים הישראלים וגופות החיילים הנמצאים בידי ארגון הטרור חמאס

,עודכן
0השמעה
שר החוץ אלי כהן נפגש עם ארדואן, צילום: רויטרס

"ישראל מושיטה יד ומביעה סולידריות עם העם הטורקי",כך אמר היום (שלישי) שר החוץ אלי כהן בפגישה שערך עם נשיא טורקיה רג'יפ טאיפ ארדואן.

כהן הביע ניחומים בשם ממשלת ישראל והעם בישראל לעם הטורקי. השר כהן הבטיח להמשיך לספק סיוע הומניטרי לטורקיה לטובת הנפגעים ולמען המשך חיזוק היחסים בין שתי המדינות.

השר אלי כהן: "היחסים בין ישראל לטורקיה חשובים ליציבות המרחב. אנחנו פועלים בתקופה האחרונה להמשך חיזוקם, ידידים נמדדים גם בעת צרה ובשעה קשה זו".

המשלחת הישראלית בטורקיה,צילום: שגרירות ישראל בטורקיה

יצוין כי בפגישה העלה שר החוץ כהן את נושא האזרחים הישראלים וגופות החיילים הנמצאים בידי ארגון הטרור חמאס ברצועת עזה. כמו כן, עלה נושא המאבק בתוכנית הגרעין האיראנית.

"עומדים לצידכם"

כמו כן, כהן ביקר בבית החולים שדה הישראלי בעיר קהרמנמראש בדרום מזרח טורקיה. השר כהן ערך ביקור בבית חולים ונפגש עם הצוות הישראלי, שטיפל עד כה ביותר מ-450 פצועים וחולים.

במהלך הביקור קיים שר החוץ כהן טקס הענקת ציוד הומניטרי תרומת מש״ב, סוכנות הסיוע הלאומית של מדינת ישראל במשרד החוץ, לרשויות החירום של טורקיה.

שר החוץ בבית החולים,צילום: שגרירות ישראל בטורקיה

שר החוץ אלי כהן: "הגעתי לטורקיה כשר החוץ של מדינת ישראל לעמוד לצד העם הטורקי בשעה קשה. זו מדינת ישראל התגייסה כולה לסייע לטורקיה אחרי האסון.
אזרחי ישראל יכולים להיות גאים בפעולה המהירה והיעילה של הצוותים הישראלים שבאו לכאן להציל חיים".



טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר