"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מקווים שיאפשרו לבעלי תו ירוק לחזור ללמוד"

אחרי תקופה ארוכה, הילדים רואי ועמית חגי שני ילדים חזרו ללמוד בזום • אמם, שרית: "נתקלתי בהורים שסבורים כי ההנחיות הנוכחיות לא ברורות, אבל אנחנו סומכים על המערכת"

,עודכן
0השמעה
רואי ועמית חגי, צילום: נעמה שטרן

היישוב קידר, שממוקם ליד מעלה אדומים ומשתייך למועצת גוש עציון, הפך השבוע לאדום עקב התפשטות הקורונה. שרית חגי, אמא לארבעה ילדים שמתגוררת ביישוב, מקווה כי בנה אשר לומד בזום, יחזור במהרה ללימודים בבית הספר.

רואי, בנה שלומד בכיתה ט', למד ברוב השנה שעברה מהבית במקוון. "במשך כמעט שנה הוא למד בזום. הוא היה מנותק מחברים, וזה היה לו מאוד קשה", מספרת שרית. רואי לומד מהבית כבר שבוע, לאחר שהתגלה בכיתתו תלמיד מאומת לקורונה. אתמול הגיע המחנך שלו לבקר בביתו ואף למד איתו כמה שעות, פעולה שמאוד עודדה אותו. "הוא מחוסן, ולמרות זאת סגרו את הכיתה", מספרת שרית ומוסיפה, "אנחנו מבינים שיש הנחיות חדשות וחשש מהתפשטות האומיקרון".

גם בנה הצעיר עמית, שלומד בבית הספר היסודי, החל השבוע ללמוד בזום לאחר שמורה בכיתתו אומתה לקורונה. "נתקלתי בהורים שסבורים כי ההנחיות הנוכחיות לא ברורות, אבל אנחנו סומכים על המערכת. לעמית יש תו ירוק, אנחנו מקווים שיאפשרו לבעלי תו ירוק לחזור ללמוד".

עמית, היא מספרת, כבר מתורגל בלמידה בזום. "כשעמית לומד מהבית אני קמה בכל בוקר, מכינה עבורו את הקישורים. הוא כבר יודע להיכנס, וגם אחיו מסייע לו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר