"הנהלה מסיתה": תלמידים בתיכון בכפר סבא מחו נגד המנהלת שהביעה דאגה מפני רעב בעזה

התלמידים בתיכון גלילי תלו שלט מחאה נגד יעל מטלון לאחר שהשתתפה בסרטון הטוען כי לא ניתן לעמוד מנגד לרעב בעזה • התלמידים האשימו את המנהלת בהסתה נגד צה"ל • מטלון הבהירה במכתב להורים את את אמונתה בצה"ל והאשימה "חבורה קיצונית" בסילוף דבריה

שלט המחאה שתלו תלמדי תיכון גלילי בכפר סבא נגד המנהלת. צילום: ללא קרדיט

התלמידים נגד המנהלת: תלמידים בתיכון גלילי בכפר סבא תלו שלט מחאה על גדר בית הספר נגד המנהלת לאחר שזו השתתפה בסרטון, שבו מצולמים מורים ומנהלים מבתי ספר שונים ברחבי המדינה תחת הכותרת: “מורים במערכת החינוך לא יכולים לעמוד מנגד לרעב והפגיעה באוכלוסייה בעזה”.

חלוקת סיוע הומניטרי, השבוע., צילום: אי.אף.פי

תלמידי התיכון לא אהבו את עמדתה של המנהלת יעל מטלון וכתבו בשלט: "הנהלה מסיתה". אחד התלמידים הסביר: "המנהלת מסיתה נגד צה"ל וטוענת שהוא מבצע הרעבה ופשעי מלחמה".

המנהלת שיגרה היום (שלישי) מכתב להורים של כלל התלמידים בעקבות השלט. "הוויכוח האחרון נסוב סביב השאלה, אם יש או אין רעב בעזה, אם זה מעניין או לא מעניין אותנו לאור זוועות 7 באוקטובר. האם זה לגיטימי לדבר על זה ושל מי האחריות לכך".

חלוקת סיוע הומניטרי בעזה, צילום: ללא קרדיט

"לצערי, חבורה קיצונית בחרה לסלף את דרכי כמנהלת ואת דרכנו כצוות בבית החינוך ע”ש גלילי, בחרה להגיב בדרך אלימה, בריונית ומסיתה וחבל שכך. אנחנו תומכות מאוד בצבא שלנו, בחייליו ובמפקדיו וחושבת שמדובר בצבא המוסרי מבין צבאות העולם. ברוח זו אנו מחנכים את תלמידנו לאהבת הארץ ולשירות משמעותי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר