"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

“זה מציל חיים”: בני 14 יוזמים הפנינג לגיוס תרומות לטיפולים נפשיים לנזקקים

חניכים של תנועת הנוער 'עזרא' מסניף ירושלים החליטו כי את הזמן הפנוי בחופש הגדול הם יקדישו לגיוס תרומות שיגיעו לעמותת "שרק תחייך" • המטרה של החניכים היא להעלות את המודעות הציבורית לנושא בריאות הנפש, לגרום לשיח פתוח ולהרחבת הידע בנושא

,עודכן
0השמעה
הפנינג (אילוסטרציה). צילום: (אילוסטרציה) iStockphoto

תלמידים בני 14 יקיימו הפנינג - את הרווחים יתרמו לעמותה שמעניקה טיפולים פסיכולוגיים בחינם והוקמה על ידי המדריך שלהם.

מאז ה-7 באוקטובר יותר ישראלים מתמודדים עם מצבים נפשיים מורכבים, פוסט טראומה וקושי. אלא שטיפולים פסיכולוגים הם דבר מורכב, גם מבחינת זמינות התורים וגם העלות שלהם. חניכים של תנועת הנוער 'עזרא' מסניף ירושלים החליטו כי את הזמן הפנוי בחופש הגדול הם יקדישו לגיוס תרומות שיגיעו לעמותת "שרק תחייך", שהוקמה במטרה לממן טיפולים פסיכולוגים למשפחות שאין ביכולתם לעשות זאת.

מאור וולף (משמאל) עם חברו בני שפורר, שעימו הקים את עמותת "שרק תחייך",צילום: אורן בן חקון

את האירוע שיערך ביום שלישי הקרוב (26.8) בערב בגן בית אלישבע בירושלים מובילים בני נוער בני 13-14, חברי גרעין אורות של סניף עזרא מרכז (בבירה). הם פועלים מתוך תחושת שליחות, את האירוע הם עשו עבור כל המשפחה - והוא יכלול אטרקציות, מתנפחים, דוכנים, ונוכחות של אנשי ציבור, בהם ראש העירייה משה ליאון.

כאמור, המטרה של החניכים היא להעלות את המודעות הציבורית לנושא בריאות הנפש, לגרום לשיח פתוח ולהרחבת הידע בנושא. את הכסף הם יתרמו לעמותת "שרק תחייך", שמעניקה טיפולים פסיכולוגיים לאנשים שאין באפשרותם לממן אותם.

מעניקים טיפולים פסיכולוגיים לאנשים שאין באפשרותם לממן אותם.,צילום: GettyImages

הבחירה בעמותה אינה מקרית, העמותה הוקמה על ידי מאור וולף (17), המדריך שלהם בסניף של תנועת עזרא. את העמותה הוא הקים יחד עם חברו בני שפירר כשהיה רק בן 14 וחצי לאחר שאחותו שמה קץ לחייה. מתוך הכאב האישי הזה, הוא הקים גוף שמטרתו להציל חיים.

לדברי אביה מאיר (14) אחד ממארגני האירוע: "החשיבות של הבזאר היא כפולה, קודם כל איסוף כפסים ובקביל להעלות כמה שיותר את המודעות לכך שיש אנשים שמתמודדים עם קושי או בעיות שלא ניתן להתמודד איתם לבד. זה לא בושה לשתף וללכת לטיפול- כי זה באמת מציל חיים. אני חושב שלנו כבני נוער זה אפילו יותר חשוב- כי בגילאים שלנו זה יכול להציל חיים של בני נוער אחרים".

לתרומה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר