הסטודנטים באוניברסיטת בר-אילן נקראו בחודשים האחרונים למחזר נייר. התוצאה: מיצב אמנותי שנקרא "הר ההשפעה".
לאחר חודשיים של מחזור נייר של סטודנטים ועובדים בקמפוס - ליאת לבני, אמנית מומחית בעבודה עם נייר וקרטון, יצרה מיצב מרשים בגודלו שהוצב בימים האחרונים בבניין מערך הספריות והמידע.
מידות המיצב: 2.90 מ' (רוחב), 2.50 מ' (גובה) במשקל של כ-110 ק"ג. הוא בנוי כמבנה גיאולוגי רב שכבתי, אשר נעשה ע"י הדבקה וחיתוך ידני של ממצאים שנאספו בקמפוס, כגון ניירות תווים, ספרים, נייר גרוס ואריזות אוכל מנייר וקרטון.
המיצב מייצג את תהליכי התמרה והשינוי שהמחזור מביא עמו. מיצב כדוגמת זה, משנה את הפרספקטיבה על חומריות וערכים ומדגימה איך הגדרה פילוסופית יכולה לשנות את המבט שלנו על מה שנזרק לפח האשפה לדבר חדש, אמנותי ובר שימוש.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו