"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סגירת מעגל מרגשת: האב השכול ניגן לנכדו שעלה לכיתה א'

מלאכי דמארי בן ה-6, שנקרא על שם דודו שנרצח בפיגוע, החל ללמוד בבית הספר "אהבת יצחק" בכוכב השחר • מלאכי רוזנפלד בן ה-25 נרצח ביוני 2015 כשמחבלים פתחו באש ממכונית חולפת

,עודכן
0השמעה
מלאכי דמארי בן ה-6 וסבו בכניסה לבית הספר

סגירת מעגל מרגשת במיוחד התרחשה היום (חמישי) בבית הספר "אהבת יצחק" בכוכב השחר, כשאליעזר רוזנפלד ליווה את נכדו, שנקרא על שם בנו שנרצח בפיגוע, לכיתה א', ואף ניגן לכבודו.

רונית כהן

מלאכי רוזנפלד בן ה-25 נרצח ביוני 2015 כשהיה עם שלושה מחבריו, כולם שחקנים בקבוצת הכדורסל של היישוב כוכב השחר, בדרכם בחזרה ממשחק שבו השתתפו. כשהיו על כביש אלון פתחו לעברם מחבלים באש ממכונית חולפת. מלאכי נפגע אנושות ונפטר יום לאחר מכן בבית החולים שערי צדק בירושלים. הוא הובא למנוחות בבית העלמין ביישובו.

מלאכי דמארי בן ה-6, שנקרא על שם דודו שנרצח, עלה היום לכיתה א' באותו בית הספר שבו למד דודו. לרגל המאורע המשמח ליווה אותו סבו, אליעזר רוזנפלד, אף הוא תושב היישוב כוכב השחר שבמועצה האזורית בנימין, לבית ספרו. הסב ניגן בשמחה ובהתרגשות רבה לכבוד הילדים שעלו לכיתה א', בהם נכדו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר