"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"פועלים להפסקת אירועי האלימות בין ערבים ליהודים בתוך ישראל"
לאור ההתפרעויות והאירועים הקשים, שירות הביטחון הכללי פרסם כי הוא "רואה באירועים אלו פעולות טרור לכל דבר ועניין" • ראש השב"כ ארגמן: "שב"כ יפעיל את כלל יכולות האיסוף והסיכול שלו"
שריפת רכבים בלוד | צילום: יוסי זליגר
שב"כ בהודעה חריגה:

"פועלים להפסקת אירועי האלימות בין ערבים ליהודים בתוך ישראל"

לאור ההתפרעויות והאירועים הקשים, שירות הביטחון הכללי פרסם כי הוא "רואה באירועים אלו פעולות טרור לכל דבר ועניין" • ראש השב"כ ארגמן: "שב"כ יפעיל את כלל יכולות האיסוף והסיכול שלו"

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"לא נאפשר לפורעי חוק אלימים להשליט טרור":שב"כ פרסם היום (שישי) הודעה חריגה שבמסגרתה נמסר כי הוא פועל לסיכולהאירועים האלימים בערי ישראלבין יהודים לערבים.

משב"כ נמסר כי "לאור התגברות האירועים האלימים בימים האחרונים, פועל שירות הביטחון הכללי, מתוקף ייעודו על פי חוק, לצד משטרת ישראל, בסיכול ומניעה של ההתפרצויות האלימות המתרחשות בערי ישראל בין ערבים ליהודים.

"השב"כ רואה באירועים אלו פעולות טרור לכל דבר ועניין. בהתאם לכך שב"כ מפעיל יכולות איסוף מודיעין על כוונות פיגועים ועימותים אלימים וזהות המעורבים בהם, על מנת לסכל אירועים אלה וכן לשם איתור, מעצר, חקירה והעמדה לדין של מבצעיהם.

ראש השב"כ נדב ארגמן,

"אנשי שב"כ נמצאים בפועל בערים ובאזורים בהם מתרחשת ההסלמה, לצד כוחות משטרה ומג"ב, ופועלים על מנת לסכל מבעוד מועד כוונות פיגוע ולאתר מעורבים במעשי טרור ואלימות, כך שימוצה עימם הדין".

ראש השב"כ נדב ארגמן: "לא נאפשר לפורעי חוק אלימים להשליט טרור ברחובות ישראל, לא מצד ערבים ולא מצד יהודים. בשיתוף פעולה מלא עם משטרת ישראל, שב"כ יפעיל את כלל יכולות האיסוף והסיכול שלו ויפעל מול כל מי שינסה לפגוע באזרחי ישראל, יהודים וערבים, עד אשר השקט יחזור לרחובות המדינה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...