"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווחים פלסטיניים: יהודים תקפו חקלאים דרומית לשכם
על פי דיווח של סוכנות הידיעות הפלסטינית, עשרות מתיישבים תקפו חקלאים ובתים בחלקו המערבי של הכפר עוסרין • הסהר האדום הפלסטיני דיווח כי גבר בן 50 הוכה באורח קשה ופונה לקבלת טיפול רפואי • בנוסף, נמסר כי נגרם נזק לבתים ולכלי רכב כתוצאה מיידוי אבנים

דיווחים פלסטיניים: יהודים תקפו חקלאים דרומית לשכם

על פי דיווח של סוכנות הידיעות הפלסטינית, עשרות מתיישבים תקפו חקלאים ובתים בחלקו המערבי של הכפר עוסרין • הסהר האדום הפלסטיני דיווח כי גבר בן 50 הוכה באורח קשה ופונה לקבלת טיפול רפואי • בנוסף, נמסר כי נגרם נזק לבתים ולכלי רכב כתוצאה מיידוי אבנים

מערכת היום
| עודכן:
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תושב אחד הכפרים לאחר שהותף על ידי מתיישבים | צילום: 27א'

מספר פלסטינים נפצעו היום (שבת) וסבלו מחבלות בעקבות אירוע אלימות בשומרון. על פי דיווח של סוכנות הידיעות הפלסטינית "וופא", האירוע התרחש כאשר מתפרעים יהודים תקפו חקלאים פלסטינים בכפר עוסרין, הממוקם מדרום לשכם.

מתיישבים תוקפים רכב בכפר אוסרין שמדרום לשכם%2F%2Fשימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות היוצרים

מקורות מקומיים באזור דיווחו כי עשרות מתיישבים תקפו בתים של תושבים פלסטינים בחלקו המערבי של הכפר. במהלך ההתפרעות, תקפו המעורבים מספר תושבים מקומיים וגרמו לפציעתם.

פצועים ונזק לרכוש

על פי נתוני הסהר האדום הפלסטיני, אחד מהנפגעים באירוע הוא גבר בן 50. הפצוע הוכה באורח קשה וסבל מפציעות שונות, בטרם פונה לקבלת טיפול בבית החולים.

מעבר לפגיעות בגוף, המקורות המקומיים הוסיפו וציינו כי המתנחלים יידו אבנים לעבר בתי תושבים וכלי רכב פלסטיניים. כתוצאה מיידוי האבנים, נגרם במקום נזק חומרי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...