הרמטכ”ל, רב-אלוף אייל זמיר, ביקר אתמול (שלישי) במרכז הרפואי שיבא תל השומר, ונפגש עם פצועי צה”ל, ובהם מפקדים ולוחמים שנפצעו במלחמה.
הרמטכ”ל סייר במחלקות השונות ושוחח עם הפצועים ועם בני משפחותיהם על נסיבות פציעתם, על תהליכי ההחלמה והשיקום ועל הדרך שעברו מאז הפציעה. זמיר הביע את הערכתו לרוחם, לנחישותם ולתרומתם לביטחון המדינה.
כמו כן, הביע הרמטכ”ל את הערכתו הרבה לצוותים הרפואיים, למשרתי ר”מ 2 ולמשרתי מערך הנפגעים על עבודתם החשובה והמשמעותית.
במהלך הביקור אמר זמיר: "באתי לראות אתכם לפני השנה החדשה, ואני מתרגש ממה שראיתי כאן. יש כאן לוחמים שעמדו בחזית הובילו ושמו את חייהם בסכנה בלחימה לנוכח פני אויב - זוהי גבורה בקרב.
"כעת אתם במערכה שבה נדרשת גבורה נוספת לשיקום מהפציעה. אני וצה”ל כולו מוקירים את הקרבתכם ותרומתכם. חובתנו היא לעמוד לצדכם וללוות אתכם במסע השיקום. אנחנו צועדים יחד איתכם לכל אורך הדרך".
זמיר סיכם: "אני מצדיע לכם. מי ייתן ותהיה זו שנה טובה יותר: שנה של ביטחון ותקווה, שנת אחדות וניצחון. שנה שבה תוסיפו לעמוד איתנים ולהוות מקור גאווה לעם כולו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
