"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שבוע וחצי אחרי הפיגוע: נהרסו מבנים בלתי חוקיים שאיימו על החווה
המנהל האזרחי הרס שורת מבנים פלסטיניים בלתי חוקיים שהוקמו בסמוך לחוות "דרך אברהם", במקום בו התרחש פיגוע דקירה לאחרונה • זוהי ההריסה השנייה שמבוצעת בשומרון בתקופה האחרונה
המנהל האזרחי הורס. צילום: ללא

שבוע וחצי אחרי הפיגוע: נהרסו מבנים בלתי חוקיים שאיימו על החווה

המנהל האזרחי הרס שורת מבנים פלסטיניים בלתי חוקיים שהוקמו בסמוך לחוות "דרך אברהם", במקום בו התרחש פיגוע דקירה לאחרונה • זוהי ההריסה השנייה שמבוצעת בשומרון בתקופה האחרונה

יותם דשא
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כוחות של המנהל האזרחי הרסו הבוקר (שני) שורת מבנים פלסטיניים בלתי חוקיים שהוקמו בסמוך לחוות "דרך אברהם" שבשומרון. המהלך יצא לפועל בעקבות פיגוע הדקירהשהתרחש במקום לפני כשבוע וחצי,בו נפצע פעיל החוות איתמר כהן. המבנים שנהרסו הוגדרו ככאלה המהווים איום ביטחוני על תושבי החווה.

הסכין ששימשה את המחבל בפיגוע בשומרון %2F%2F ללא קרדיט

פעילות האכיפה הנוכחית אינה מקרה בודד, והיא מגיעה כהמשך לצעדים ביטחוניים ואזרחיים נוספים בגזרה. מדובר בהריסה השנייה במספר שמבוצעת בתקופה האחרונה לאחר גל הפיגועים באזור, כאשר רק בשבוע שעבר נהרסו מבנים אסטרטגיים נוספים על ידי יחידת הפיקוח בצומת 9, בסמוך לציר 60.

זירת הפיגוע בשומרון, צילום: נדב גולדשטיין/TPS

איתמר כהן , בן 51, בעלי "החווה של איתמר" (חוות דרך אברהם) ומדמויות המפתח המוכרות והבולטות של מפעל החוות החקלאיות בשומרון, הותקף על ידי שני מחבלים פלסטינים ופונה במצב קשה לבית החולים כשהוא סובל מפצעי דקירה בפלג גופו העליון.

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ אמר: ״הריסת המבנים שאיימו על חוות ״דרך אברהם״ היא המשך ישיר למדיניות שלנו בשנים האחרונות לביצור וחיזוק ההתיישבות ומפעל החוות, וכחלק מעליה מקצועית בהריסת הבנייה הבלתי חוקית. ההריסות ימנעו את הקמתה של מדינת טרור פלסטינית בלב הארץ״.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...