"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מכה נוספת לחמאס: צה"ל חיסל את מפקד חוליית הכטב"מים בארגון

צה"ל תקף במרכז הרצועה וחיסל את המאם עיד, שהיה אחראי על ייצור ושיגור כלי טיס מופעלים מרחוק נגד כוחות צה"ל • במקביל, בדיר אל-בלח חוסל הבכיר שהוביל את הציד אחר חשודים בריגול עבור ישראל

0השמעה
המחבל המאם עיד, מפקד חוליית הכטב"מים של ארגון הטרור חמאס במחנות המרכז, חוסל ע"י צה"ל , דובר צה"ל
המחבל המאם עיד, מפקד חוליית הכטב"מים של ארגון הטרור חמאס במחנות המרכז, חוסל ע"י צה"ל. צילום: דובר צה"ל

מצה"ל נמסר היום (ראשון) כי הכוחותחיסלואת המחבל המאם עיד, מפקד חוליית הכטב"מים של ארגון הטרור חמאס במחנות המרכז.

גורם מדיני מבהיר: "צה"ל יחזיק בקו הצהוב עד לפירוז מלא של חמאס"

נזקי תקיפת צה"ל בעזה // רשתות ערביות (ארכיון)

צה"ל תקף במרכז רצועת עזה אתמול (שבת) וחיסל את המחבל המאם עיד, מפקד חוליית הכטב"מים בזרוע הצבאית של ארגון הטרור חמאס במחנות המרכז. כך מסר היוםדובר צה"ל, תת אלוף אפי דופרין.

"במסגרת תפקידו,עיד היה אחראי על ייצור הכטב"מים שנועדו לפגיעה באזרחי מדינת ישראל וכוחות צה״ל. עיד שימש בעברו כמפקד חוליית הרחפנים במחנות המרכז, ולקח חלק במתווי טרור שבוצעו נגד כוחות צה"לבזירה האווירית".עוד נמסר כי "בעת האחרונה, עיד ניסה לפעול לשיקום המערך האווירי של ארגון הטרור חמאס, תוך הפרה של הסכם הפסקת האש".

מוקדם יותר, העיתון הסעודי "א-שרק אל-אווסט" דיווח על פרטים חדשים בנוגע לראש מנגנון ביטחון הפנים בחמאסבמרכז הרצועה שחוסל בדיר אל-בלח.

רדף חשודים בריגול

על פי מקורות בעזה, הבכיר בחמאסוואיל מוסא א-לדאווי ניהל בתקופה האחרונה מבצע בתיאום עם מספר מנגנונים וארגוני טרור פלסטיניים לרדיפת המיליציות העזתיות שמסייעות לישראל.

וואיל מוסא א-לדאווי, חוסל בתקיפת רכב במרכז הרצועה,צילום: רשתות ערביות

זאת בעקבות תקיפות שביצעו המיליציות נגד מחבלים בארגוני הטרור. על פי המקורות, א-לדאווי היה אחראי גם על רדיפת חשודים בריגול למען ישראל, ופעל לאחרונה למעצרים של כמה מהם. לצידו,חוסל גם בכיר אחר במנגנון השיטור של חמאס.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר