חשד לפעולת "תג מחיר" הלילה באזור הר חברון: מסגד הוצת על ידי מתיישבים שנכנסו לעיירה הפלסטינית א-תוואני.
כוחות המשטרה וצה״ל הוקפצו במהלך הלילה אל העיירה הפלסטינית א-תוואני שבאזור הר חברון בעקבות דיווח על אירועי הצתה על ידי יהודים שהגיעו למקום, אך לא הספיקו לתפוס את האחראים לביצוע המעשה.
צפו בתיעוד: פורעים רצים למסגד בעייריה הפלסטינית - ומציתים אותו
תיעוד אירוע ההצתה הלילה בעיירה הפלסטינית א-תוואני // רשתות ערביות
המשטרה פרסמה הבוקר הודעה המתייחסת לאירוע בה ציינה כי "שוטרי מחוז ש״י וכוחות צה״ל מחטיבת יהודה הוזעקו הלילה לעיירה הפלסטינית א-תוואני שבאיזור חברון, בעקבות דיווח על חשודים שגרמו נזק במקום, בכלל זה- רכב שהוצת, נזק לדלת מבנה תפילה וריסוס כתובות גרפיטי, ללא נפגעים.
הכוחות סרקו אחר החשודים ונאספו ממצאים וראיות בזירה על ידי חוקרי הזיהוי הפלילי ממחוז ש״י. חקירת נסיבות המקרה שהחלה בתחנת חברון מרחב יהודה בשיתוף גופי הביטחון, עודנה נמשכת".
עוד צוין כי: "כוחות הביטחון מגנים בתוקף אירועים מסוג זה, לרבות פגיעה במוסדות דת, וימשיכו לפעול בנחישות לשמירת הביטחון והסדר במרחב".
בתוך כך, מהמשטרה נמסר כי נמשכים מאמצי החקירה של השריפה שהשתוללה אמש בשומרון, זאת במטרה להגיע לחקר האמת ולאתר את המעורבים בהקדם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו