"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כוננות שיא: בישראל נערכים להסלמה עם איראן בימים הקרובים
ברקע ההסלמה החריפה בין וושינגטון לטהראן, עשרות מטוסי תדלוק של צבא ארה"ב התמקמו בבסיסי עובדה ורמון • במערכת הביטחון מקיימים הערכות מצב יומיות מחשש לגלישה של העימות לישראל כבר בימים הקרובים • הרמטכ"ל הבהיר: "מוכנות שיא לחזרה למלחמה נגד איראן"
מטוסי חיל האוויר הישראלי בדרכם לתקיפה באיראן, ארכיון. צילום: רס"ל ע, ביטאון חיל האוויר

כוננות שיא: בישראל נערכים להסלמה עם איראן בימים הקרובים

ברקע ההסלמה החריפה בין וושינגטון לטהראן, עשרות מטוסי תדלוק של צבא ארה"ב התמקמו בבסיסי עובדה ורמון • במערכת הביטחון מקיימים הערכות מצב יומיות מחשש לגלישה של העימות לישראל כבר בימים הקרובים • הרמטכ"ל הבהיר: "מוכנות שיא לחזרה למלחמה נגד איראן"

שירית אביטן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המתיחות בין איראן לארצות הברית מתגברת בקצב שיא. בצה"ל ובדרג המדינה נערכים להסלמה שתכלול גם את ישראל כבר השבוע.

נתניהו בוועידת הנגב מאיים על איראן%3A אם תתקפו אותנו%2C נגיב בצורה עוצמתית יותר %2F%2F צילום%3A - עומר מירון%2F לע״מ%2C סאונד%3A בן פרץ%2F לע״מ

ברקע ההסלמה והמתיחות הגוברת, עשרות מטוסי תדלוק אמריקנים נחתו בימים האחרונים בישראל והתמקמו בבסיסי חיל האוויר בדרום הארץ. הנחיתות האחרונות של המערך האמריקני נרשמו בבסיסים עובדה ורמון.

בישראל מתקיימות ישיבות הערכת מצב על בסיס יומיומי. בימים האחרונים התבטא נתניהו בדבר מוכנות שיא לחזרה למלחמה נגד איראן אם ישראל תידרש לכך. "הורדנו את מחסום הפחד. לא יכול לומר מה יקרה באיראן כרגע. יכולים לקרות הרבה דברים. אנחנו ערוכים לכל תרחיש", אמר. הוא שיגר אזהרה ישירה לטהרן: "אם תתקפו אותנו, זה לא יהיה שידור חוזר. זו תהיה תגובה הרבה הרבה יותר עוצמתית. נגמרו הימים שמישהו פוגע בנו ואנחנו לא מכים אותו מכה אחת אפיים". גם הרמטכ"ל אמר דברים דומים ביחס למוכנות הצבא בחזרה למלחמה נגד איראן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...