"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אימו של רס"ב אלכסנדר גלובניוב שנפל בגבול לבנון: "אין לי אף אחד עכשיו"

גלובניוב נהרג בפיצוץ רחפן נפץ ששוגר לעבר ישראל • אימו, פלורה: "פחדתי ממה שקורה בצפון, הייתי בקשר איתו והוא אמר שהכול בסדר" • אלכס, חברת משפחה: "לפני פחות משנה נולדה לו תינוקת יפיפיה, בחבר׳ה קראו לו הג׳ינג׳י"

,עודכן
0השמעה
רס"ב (מיל') אלכסנדר גלובניוב. נפל בגבול לבנון. צילום: דובר צה"ל

רס״ב (מיל׳)אלכסנדר גלובניובנהרג אמש (ראשון) בפיצוץ רחפן נפץ ששוגר לעבר ישראל. גלובניוב, תושב פתח תקווה בן 47 בנופלו, שירת כנהג רכב מוביל בגדוד מובילים 6924 במסגרת מרכז ההובלה. הוא הותיר אחריו אישה, שני ילדים ואם.

אימו, פלורה, סיפרה בכאב: "הוא היה הבן היחיד שלי, אין לי אף אחד עכשיו. פחדתי ממה שקורה בצפון, הייתי בקשר איתו והוא אמר שהכול בסדר. דיברנו שלשום והוא אמר שהכל בסדר. הוא תמיד הרגיע אותי. מה אני אעשה עכשיו? החיים שלי נגמרו. אני לא יודעת מה אני אעשה עכשיו, זה לא נורמלי".

צה"ל תקף 3 משגרי רחפנים בדרום לבנון \\ דובר צה"ל

מרינה, אשתו, שיתפה: "אלכס היה בן אדם טוב, מדהים. הוא מאד חסר לנו. קשה לי לומר מילים, אני רוצה לזכור אותו חי, מחבק אותי, משחק עם הבת שלו. לינוי בת 8 חודשים עכשיו, זה מאד קשה שאני נשארת לבד עם התינוקות. אני נשארת לבד, כל המשפחה שלי נותרה ברוסיה, ויש לי פה רק חברים".

מריה, בת זוגו לשעבר של אלכסנדר ואם בנו, מצער מאד לשמוע מה שקרה, אלכסנדר שלנו. הוא השאיר בן 15, ילד שזמן רב לא בכה - ואמש הוא פשוט פרץ בדמעות, עד עכשיו קשה לו. היינו קרובים, הכרנו יותר מ-20 שנה, אבא של בני הבכור, רק דברים טובים לזכור". היא הוסיפה בפנייה למרינה אלמנתו: "אנחנו איתך, נשאר כמו משפחה".

אלכס, חברת משפחה, נזכרה: "לפני פחות משנה נולדה לו תינוקת יפיפיה. בחבר׳ה קראו לו הג׳ינג׳י, הוא היה איש מלא בדיחות, חיוכים ואהבה. הראשון שמגיע לעזור כשצריך. הוא הותיר אחריו שבורי לב. את אשתו, אימו וקבוצה גדולה של חברים שלא מצליחים לעכל את האסון הנורא".

חברת משפחה נוספת סיפרה: "זה סיוט, זה נורא. אלכסנדר אדם מקסים, מלא נתינה, אדם שכולו לב. זה לא נתפס שזה קרה. הוא היה הגאווה של המשפחה, עשה המון נחת לכולם. קשה לעכל שזה קרה".

באירוע שהתרחש אתמול, מספר רחפני נפץ שוגרו מלבנון והתפוצצו בשטח הארץ, בסמוך לגבול. רס״ב (מיל׳) אלכסנדר גלובניוב, שהיה בן 47 במותו, נפגע ישירות מפיצוץ אחד הרחפנים - והוא איש כוחות הביטחון הרביעי שנהרג במהלך הפסקת האש כתוצאה מרחפני נפץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר