"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התושבים הסתגרו בבתים: מחבל חמוש חוסל ביישוב בהר חברון
התרעה על חשש לחדירה הופעלה ביישוב נגוהות במועצה האזורית הר חברון, והתושבים הונחו להסתגר בבתיהם • כוחות צה״ל חיסלו את המחבל • לא היו נפגעים
נטרול המחבל. צילום: רשתות חברתיות

התושבים הסתגרו בבתים: מחבל חמוש חוסל ביישוב בהר חברון

התרעה על חשש לחדירה הופעלה ביישוב נגוהות במועצה האזורית הר חברון, והתושבים הונחו להסתגר בבתיהם • כוחות צה״ל חיסלו את המחבל • לא היו נפגעים

לידור סולטן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מחבל חמוש בסכין חדר הבוקר (שבת) ליישוב נגוהות שבמועצה האזורית הר חברון, וחוסל בתוך דקות בודדות לאחר שזוהה על ידי מערכות ההגנה של היישוב.

הסכין ששימשה את המחבל, צילום: רשתות חברתיות

ההתרעה על חשש לחדירה הופעלה בשעה 06:07, לאחר זיהוי המחבל בשער היישוב. סייר היישוב הוקפץ למקום, וכשהגיע למרחב השער זיהה את המחבל מסתער לעברו כשהוא אוחז בסכין. הסייר ירה לעברו ונטרל אותו.

בהמשך הגיעו כוחות צה"ל למקום ופתחו בסריקות אחר חשודים נוספים. לאחר בדיקות נשללה חדירה של מחבלים נוספים ליישוב. האירוע הסתיים ללא נפגעים.

מיד לאחר חיסול המחבל שחדר ליישוב נגוהות: כוחות צה"ל פשטו בהכוונת שב"כ על בית המחבל ואיתרו נשק וציוד צבאי. הכוחות פשטו על ביתו של המחבל ואיתרו נשק מאולתר וציוד צבאי, איתם תכנן המחבל לקדם פעולות טרור נגד אזרחי מדינת ישראל וכוחות צה״ל.

אמצעי הלחימה והציוד שאותר בבית המחבל, צילום: דובר צה"ל

לאור הממצאים, נעצר אחיו של המחבל והועבר לחקירה בשב"כ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...