ניסה לשקם את תשתיות הטרור: חוסל מפקד מודיעין שלקח חלק ב-7.10

כוחות צה"ל ושב"כ תקפו וחיסלו את מחמד אבו שהלה, מפקד המודיעין הצבאי של ארגון הטרור חמאס בחטיבת חאן יונס • שהלה שימש במהלך המלחמה כקצין המודיעין של בכירי החטיבה ולקח חלק בתכנון טבח 7 באוקטובר

מחמד אבו שהלה, מפקד המודיעין הצבאי בארגון הטרור חמאס . צילום: רשתות ערביות

כוחות צה"ל ושב"כ תקפו וחיסלו אתמול (רביעי) את מחמד אבו שהלה, מפקד המודיעין הצבאי של ארגון הטרור חמאס בחטיבת חאן יונס.

תיעוד מחיסול מפקד המודיעין הצבאי של ארגון הטרור חמאס בחטיבת חאן יונס // דובר צה"ל

שהלה שימש במהלך המלחמה כקצין המודיעין של בכירי החטיבה ולקח חלק בתכנון טבח 7 באוקטובר בחטיבת חאן יונס. כמו כן, שהלה פעל בתקופה האחרונה בניגוד להסכם, לשיקום יכולות הארגון ברצועת עזה, ותכנן לבצע מתווי טרור לעבר כוחות צה"ל הפועלים ברצועה ומדינת ישראל.

מצה"ל נמסר כי המחבל הותקף באופן מדויק על מנת להסיר איום מיידי על הכוחות בשטח. עוד נמסר כי טרם התקיפה ננקטו צעדים כדי לצמצם את הפגיעה באזרחים, לרבות שימוש בחימוש מדוייק, תצפיות מהאוויר ומידע מודיעיני נוסף.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר