"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מכה כואבת: צה"ל טשטש את "העיניים של איראן" | צפו
הכוחות השמידו אתר מרכזי ששימש לחקר החלל ומפעל ייצור מערכות הגנה אוויריות של המשטר האיראני • במרכז היו מעבדות אסטרטגיות ששימשו למעקב, הפללה והכוונת אש לעבר מטרות ברחבי המזרח התיכון
אילוסטרציה של אתר הגנה אווירית שהותקף באיראן. צילום: דובר צה"ל

מכה כואבת: צה"ל טשטש את "העיניים של איראן" | צפו

הכוחות השמידו אתר מרכזי ששימש לחקר החלל ומפעל ייצור מערכות הגנה אוויריות של המשטר האיראני • במרכז היו מעבדות אסטרטגיות ששימשו למעקב, הפללה והכוונת אש לעבר מטרות ברחבי המזרח התיכון

,עודכן
0השמעה
[object Object]

בתקיפה הנרחבת בטהרןאתמול (שישי), הושמד אתר מרכזי ששימש לחקר החלל ומפעל ייצור מערכות הגנה אוויריות של המשטר האיראני, כך מסר היום (שבת) דובר צה"ל.

צה"ל השמיד אתר ששימש לחקר החלל ולייצור מערכות הגנה אוויריות // דובר צה"ל

במרכז היו מעבדות אסטרטגיות ששימשו למחקר ופיתוח לווינים צבאיים לתכליות שונות שכוללות מעקב, הפללה והכוונת אש לעבר מטרות ברחבי המזרח התיכון.

כמו כן, צה"ל תקף מספר אתרים ששימשו את משטר הטרור האיראני לייצור מערכות הגנה אוויריות. במסגרת כך, הותקף מפעל מרכזי לייצור מערכות הגנה אוויריות של המשטר. תקיפתו מעכבת את יכולת שיקום מערך ההגנה האווירית של משטר הטרור האיראני.

התקיפות שהושלמו הינן חלק משלב העמקת הפגיעה במערכי הליבה של משטר הטרור האיראני ויסודותיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו