"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ברשת תהו לאן נעלמה קפטן אלה - כך היא השיבה
דובר צה"ל בערבית סא"ל אלה ואויה השיבה לביקורת שנשמעה כלפיה מתחילת המלחמה עם איראן, ולפיה היא לא נראית בציבור • קפטן אלה הסבירה בפוסט שכתבה כי היא נמצאת "בדיוק איפה שאני צריכה להיות" • היא התייחסה לשיתוף הפעולה שלה עם אביחי אדרעי והבהירה כי "בזמן מלחמה אין מקום לאגו"
קפטן אלה. צילום: דובר צה"ל בערבית

ברשת תהו לאן נעלמה קפטן אלה - כך היא השיבה

דובר צה"ל בערבית סא"ל אלה ואויה השיבה לביקורת שנשמעה כלפיה מתחילת המלחמה עם איראן, ולפיה היא לא נראית בציבור • קפטן אלה הסבירה בפוסט שכתבה כי היא נמצאת "בדיוק איפה שאני צריכה להיות" • היא התייחסה לשיתוף הפעולה שלה עם אביחי אדרעי והבהירה כי "בזמן מלחמה אין מקום לאגו"

דין ברנדשטטר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דוברת צה"ל בערבית החדשה סגן אלוף אלה ואויה, או בשמה המוכר יותר "קפטן אלה" נכנסה לתפקידה החדש ב-15 בפברואר והחליפה את דובר צה"ל בערבית לשעבר אלוף משנה אביחי אדרעי.למרות זאת, מאז החלה המלחמה, אדרעי הוא זה שמופיע בעיקר בתקשורת הערבית, כשהוא מוציא את הודעות הפינוי לתושבי לבנון, מדרום לנהר הליטאני, בדאחיה בביירות ובבקעת הלבנון, או לפחות נראה יותר בציבור.

ברשתות תהו לאן נעלמה קפטן אלה, וזו ענתה למודאגים בפוסט שכתבה בפייסבוק ביום שבת האחרון. "יש הרבה ששואלים בימים האחרונים: איפה אלה? איפה קפטן אלה? אז אהובים, אני פה. תעקבו אחריי ברשתות החברתיות המקצועיות ובכלי התקשורת הערביים. אני בדיוק איפה שאני צריכה להיות", אמרה.

לדבריה, אולי התכנים שלה לא עולים תמיד בתקשורת הישראלית, אך היא עובדת יומם ולילה מול העולם הערבי. "בתקשורת הערבית וברשתות החברתיות". היא הסבירה שמלבד היותה דוברת צה"ל בערבית וההכרח להוציא הודעות לתקשורת, היא קודם כל ראש ענף תקשורת ערבית ומזרח תיכון, וכתוצאה מכך היא גם מפקדת על שורה של אנשים וחיילי מילואים. "בזכותם, אתם רואים את כל היופי שבחוץ", הוסיפה.

"בזמן מלחמה אין מקום לאגו"

דוברת צה"ל בערבית גם התייחסה לתפקוד של אלוף משנה אדרעי במערכה, למרות שסיים את תפקידו. "אביחי הוא לא רק חבר יקר שלי. הוא אדם שנושא על הכתפיים שלו את העשייה, הפעילות והמערכה הזו בזירה התקשורתית, כבר יותר מעשרים שנה", אמרה.

לדבריה, בעת קבלת התפקיד, צה"ל הבהיר כי אביחי ימשיך חלק מהמאמץ, ויישאר איתם, כפי שאישר אדרעי בעצמו. "לא אמרנו את זה סתם", הוסיפה. "היום אתם כבר רואים את זה במעשים. אביחי ממשיך לעבוד איתנו, ממשיך לתרום מהניסיון שלו, וממשיך להיות חלק מהעשייה הזו, כולל בפעילות של פינוי אוכלוסייה ובדברים שאולי הציבור לא תמיד רואה. למה? כי בזמן מלחמה, אין מקום לאגו".

"בזמן מלחמה יש רק דבר אחד: לעבוד ביחד", המשיכה והבהירה, "אז אל תתנו לרעשי הרקע להפריע למה שאנחנו עושים כאן למענכם. אז לכל מי ששואל איפה אני :אני כאן. אביחי כאן, והילדים שלכם כאן. כולנו כאן בשביל דבר אחד: לחזק את הלגיטימציה של מדינת ישראל ולשמור ולהגן על המדינה שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...