"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מזכיר המלחמה הגסת' בשיחה עם השר כ"ץ: "תמשיכו עד הסוף, אנחנו איתכם"
שר הביטחון הביע את תנחומיו על מותם של ששת חיילי צבא ארה"ב • לדבריו, "שיתוף הפעולה בין הנשיא טראמפ לרה"מ נתניהו נגד איראן משנה את ההיסטוריה"
פיט הגסת'. צילום: AFP

מזכיר המלחמה הגסת' בשיחה עם השר כ"ץ: "תמשיכו עד הסוף, אנחנו איתכם"

שר הביטחון הביע את תנחומיו על מותם של ששת חיילי צבא ארה"ב • לדבריו, "שיתוף הפעולה בין הנשיא טראמפ לרה"מ נתניהו נגד איראן משנה את ההיסטוריה"

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

שר הביטחון ישראל כ"ץ שוחח במהלך הלילה (בין רביעי לחמישי) עם מזכיר המלחמה של ארה"ב פיט הגסת'.

גנץ ל"סקיי ניוז"%3A "לא שוללים כניסה קרקעית לאיראן" %2F%2F מתוך שידורי "סקיי ניוז"

בפתח השיחה הביע שר הביטחון את תנחומיו על מותם של ששת חיילי צבא ארה"ב שנפלו במערכה וציין כי ישראל עושה ותמשיך לעשות הכל כדי לסייע בהגנה על שלומם של חיילי ארה"ב באזור.

השר כ"ץ הודה למזכיר המלחמה הגסת' על תמיכתו הגדולה בישראל ועל הסיוע הנרחב בהגנה על אזרחי מדינת ישראל מול איום הטילים האיראני, וציין את שיתוף הפעולה ההדוק וחסר התקדים בין הצבאות לשם השגת כלל יעדי המלחמה.

הגנרל דן קיין, הגסת' וטראמפ. "האיראנים גמורים", צילום: AP

"שיתוף הפעולה בין הנשיא טראמפ לרה"מ נתניהו נגד איראן משנה את ההיסטוריה", אמר כ"ץ למקבילו הגסת'. מזכיר המלחמה הגסת' הודה לכ"ץ על הבעת התנחומים, שיבח את שיתוף הפעולה חסר התקדים בין הצבאות ואת יכולות צה"ל, ואמר: "תמשיכו עד הסוף - אנחנו איתכם".

אתמול (רביעי) אמר הגסת'בעדכון ביטחוני על התקדמות המלחמה: "האיראנים גמורים - אנחנו חובטים בהם כשהם על הרצפה". הגסת' עדכן כי ירי הטילים מאיראן ירד ב-86%, והתחייב לנקום את מותם של ששת החיילים האמריקנים שנהרגו בהפצצה האיראנית בכוויית. "חיל האוויר של איראן לא קיים, היה בנוי ל-1996, והושמד ב-2026".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...