"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר ירי חיזבאללה: צה"ל מעמיק את השליטה בלבנון
שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע כי הוא ורה"מ נתניהו אישרו לצה"ל להתקדם ולתפוס שטחים שולטים נוספים בשטח לבנון, במטרה למנוע ירי לעבר ישראל ולהגן על יישובי הגבול • לדברי כ"ץ, המהלך מתווסף לאחיזה הישראלית בחמש נקודות בתוך לבנון שבהן מחזיק צה"ל כיום
לוחמי צה"ל בלבנון. צילום: דובר צה"ל

לאחר ירי חיזבאללה: צה"ל מעמיק את השליטה בלבנון

שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע כי הוא ורה"מ נתניהו אישרו לצה"ל להתקדם ולתפוס שטחים שולטים נוספים בשטח לבנון, במטרה למנוע ירי לעבר ישראל ולהגן על יישובי הגבול • לדברי כ"ץ, המהלך מתווסף לאחיזה הישראלית בחמש נקודות בתוך לבנון שבהן מחזיק צה"ל כיום

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר הביטחוןישראל כ"ץהודיע היום (שלישי) כי ראש הממשלהבנימין נתניהווהוא אישרו לצה"ל להתקדם ולתפוס שטחים שולטים נוספים בשטח לבנון, במטרה למנוע ירי לעבר ישראל ולהגן על יישובי הגבול.

שר הביטחון כ"ץ%3A "אישרנו לצה"ל להתקדם ולתפוס שטחים נוספים בלבנון" %2F%2F אלעד מלכה%2C משרד הביטחון

לדברי כ"ץ, המהלך מתווסף לאחיזה הישראלית בחמש נקודות בתוך לבנון שבהן מחזיק צה"ל כיום. במהלך הלילה פעלו כוחות צה"ל בשטח והמשיכו בהשתלטות על אזורים נוספים.

עוד ציין שר הביטחון כי צה"ל ממשיך לפעול בעוצמה נגד יעדיחיזבאללהבלבנון, וכי "ארגון הטרור משלם וישלם מחיר כבד על הירי לעבר ישראל". "הבטחנו ביטחון ליישובי הגליל - וכך נעשה", הדגיש כ"ץ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...