"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תוך שעות: שני ניסיונות חיסול של מחבלי חיזבאללה
דיווחים בלבנון על תקיפות כלי רכב באזור צידון ואל־באזוריה • משרד הבריאות הלבנוני: הרוג אחד • במקביל, דיווחים כי ארה"ב מאמצת קו תקיף ודורשת צעדים אפקטיביים נגד הארגון
תקיפות צה" בדרום לבנון. צילום: ללא

תוך שעות: שני ניסיונות חיסול של מחבלי חיזבאללה

דיווחים בלבנון על תקיפות כלי רכב באזור צידון ואל־באזוריה • משרד הבריאות הלבנוני: הרוג אחד • במקביל, דיווחים כי ארה"ב מאמצת קו תקיף ודורשת צעדים אפקטיביים נגד הארגון

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

צה"ל ביצע הבוקר (רביעי) שני ניסיונות חיסול של מחבלי חיזבאללה בדרום לבנון. בשעות בודדות, כלי תקשורת לבנוניים דיווחו על תקיפות נגד כלי רכב באזור צידון ובאזור הכפר אל-באזוריה. לפי משרד הבריאות הלבנוני, בזירה הראשונה אותר הרוג אחד.

ניסיון החיסול של מחבל חיזבאללה דרום לבנון \ רשתות ערביות

בתוך כך, העיתון הלבנוני "אל-אח'באר" המקורב לחיזבאללה דיווח הבוקר כי ארה"ב אימצה את הקו הישראלי לפיו לבנון צריכה לנקוט צעדים "יעילים יותר" נגד ארגון הטרור.

עוד דווח כי השליח הסעודי ללבנון, יזיד בן פרחאן הודיע לבכירים שפגש בביירות כי ריאד לא תשנה את תמיכתה בלבנון לפני השלמת פירוק הנשק והרפורמות הכלכליות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...