"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חיילת נסעה לשטח A עם בן זוגה הפלשתיני: כוחות הביטחון פעלו לאיתורה
כוחות הביטחון פעלו בשעות האחרונות לאיתור לוחמת מג"ב שעלתה על רכב שבו נהג פלשתיני סמוך לקריית ארבע, ומאז נותק עמה הקשר • לאחר שעות של חיפושים והפקת חומרים ממצלמות אבטחה באזור, התברר כי מדובר בלוחמת מג"ב שנסעה לבקר את בן זוגה - פלשתיני המתגורר בעיר יטא, סמוך לחברון
לוחמת מג"ב (אילוסטרציה). צילום: דוברות המשטרה

חיילת נסעה לשטח A עם בן זוגה הפלשתיני: כוחות הביטחון פעלו לאיתורה

כוחות הביטחון פעלו בשעות האחרונות לאיתור לוחמת מג"ב שעלתה על רכב שבו נהג פלשתיני סמוך לקריית ארבע, ומאז נותק עמה הקשר • לאחר שעות של חיפושים והפקת חומרים ממצלמות אבטחה באזור, התברר כי מדובר בלוחמת מג"ב שנסעה לבקר את בן זוגה - פלשתיני המתגורר בעיר יטא, סמוך לחברון

,עודכן
0השמעה
[object Object]

דרמה באזור חברון:כוחות הביטחון פעלו בשעות האחרונות לאיתור לוחמת מג"ב שעלתה על רכב שבו נהג פלשתיני באזור צומת אליאס, סמוך לקריית ארבע, ומאז נותק עמה הקשר. לאחר שעות של חיפושים והפקת חומרים ממצלמות אבטחה באזור, התברר כי מדובר בלוחמת מג"ב שנסעה לבקר את בן זוגה - פלשתיני המתגורר בעיר יטא, סמוך לחברון.

הלוחמת נכנסה מרצונה לשטח A, בניגוד לחוק. גורמי הביטחון יצרו קשר עם גורמים פלשתיניים, ובן זוגה הוציא אותה מהעיר יטא והעביר אותה לידי כוחות הביטחון מחוץ לעיר הפלשתינית. בשעה זו היא מוסרת את גרסתה לגורמי הביטחון.

במקביל, כוחות המנהל האזרחי חילצו מהעיר שכם יהודי חרדי שנכנס להתפלל בקבר יוסף ללא תיאום - לאחר שטעה בדרכו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו