"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גל תקיפות בלבנון: הושמד מתחם אימונים של חיזבאללה
המתחם שהותקף שימש את יחידת "כוח רדואן" להכשרת מחבלים עבור תכנון מתווי טרור נגד ישראל • בנוסף, הותקפו מבנים צבאיים ואתר שיגור של הארגון
גל התקיפות בלבנון. צילום: רשתות ערביות
תיעוד

גל תקיפות בלבנון: הושמד מתחם אימונים של חיזבאללה

המתחם שהותקף שימש את יחידת "כוח רדואן" להכשרת מחבלים עבור תכנון מתווי טרור נגד ישראל • בנוסף, הותקפו מבנים צבאיים ואתר שיגור של הארגון

לידור סולטן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

צה"ל ביצע הלילה (שני), בהובלת פיקוד הצפון ובאמצעות חיל האוויר, גל תקיפות נגד תשתיות של ארגון חיזבאללה במספר מרחבים באזורי ג'באע ואיקלים תופאח שבדרום לבנון.

במסגרת התקיפות, צה"ל תקף מתחם הכשרות ואימונים אשר שימש את יחידת "כוח רדואן" של חיזבאללה לקיום אימונים והכשרות של מחבלי הארגון, עבור תכנון והוצאה לפועל של מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי מדינת ישראל. כחלק מהאימונים והכשרות המחבלים במחנה, המחבלים עברו תרגולי ירי והכשרות נוספות לשימוש באמצעי לחימה מסוגים שונים.

כמו כן, הותקפו מבנים צבאיים ואתר שיגור של ארגון הטרור חיזבאללה ששימשו לקידום מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ומדינת ישראל.

מצה"ל נמסר כי המטרות שהותקפו וקיום האימונים הצבאיים לקראת פעילות נגד מדינת ישראל מהווים הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון ואיום על מדינת ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...