"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בירורים ביטחוניים והסרת סממנים לאומניים: בשב"ס נערכים לשחרור המחבלים במסגרת עסקת החטופים
האסירים הביטחוניים יעברו זיהוי ובדיקות רפואיות - גם על ידי הצלב האדום • לאחר אישור הממשלה, הם יועברו למתקן ביטחוני, יקבלו תדריך ויועברו לשטחי הרשות הפלשתינית • לאחר הגעת המחבלים לכפריהם, יפעלו צה"ל ושב"כ למנוע חגיגות שחרור
כלא עופר לפני שחרור המחבלים במסגרת העסקה הקודמת (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

בירורים ביטחוניים והסרת סממנים לאומניים: בשב"ס נערכים לשחרור המחבלים במסגרת עסקת החטופים

האסירים הביטחוניים יעברו זיהוי ובדיקות רפואיות - גם על ידי הצלב האדום • לאחר אישור הממשלה, הם יועברו למתקן ביטחוני, יקבלו תדריך ויועברו לשטחי הרשות הפלשתינית • לאחר הגעת המחבלים לכפריהם, יפעלו צה"ל ושב"כ למנוע חגיגות שחרור

ירון דורון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בשירות בתי הסוהר (שב"ס) נערכים לשחרור המחבלים מבתי הסוהר השמורים בישראל, זאת במסגרת ההסכם שנחתם.

למעלה מעשרת אלפים אסירים ביטחוניים כלואים בבתי הסוהר השונים, כולם ממתינים להודעה שתכריז על שמם כמי שמופיעים ברשימת האסירים שאמורים להשתחרר במסגרת עסקת שחרור החטופים.

גדעון מרקוביץ׳

בשב"ס ממתינים כעת לרשימת השמות בכדי לבחון את מיקומם של האסירים הביטחוניים שעתידים להשתחרר במסגרת אותה עסקה, ובהמשך, העברתם לכלא משותף מאובטח ובדיקה מוקפדת לקראת יציאה מהכלא. במהלך הריכוז יעברו האסירים זיהוי, בדיקות רפואיות, בירורים ביטחוניים ובדיקות גם על ידי אנשי הצלב האדום.

רק אחרי שתתקבל רשימת המחבלים תצטרך הממשלה לאשר אותה, והיא תועבר לבחינה ובדיקה קפדנית של שב"ס. לאחריה יוחלט על שורת צעדים שבסיומם יובלו האסירים הביטחוניים למתקן ביטחוני שבו ירוכזו, יתודרכו ויועלו על אוטובוסים בדרכם חזרה אל שטחי הרשות הפלשתינית.

בשב"ס יקפידו שהם ישוחררו ללא סממנים לאומניים או אמצעים שיש בהם כדי להעביר מסרים לגורמים פלשתיניים. לאחר הגעת המחבלים לכפריהם, יפעלו צה"ל ושב"כ למנוע חגיגות שחרור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...