"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שנתיים אחרי: צה"ל חשף וניטרל בעזה רקטות מוכנות לשיגור למרכז הארץ | צפו

במהלך הסריקות לוחמי חטיבה 401 מצאו גם מטענים, נשקים ומכשירי קשר • בצה"ל מדווחים כי הרקטות נוטרלו ללא נפגעים

,עודכן
0השמעה
הרקטות שנמצאו בעיר עזה. צילום: דובר צה"ל

במהלך פעילות מבצעית בעיר עזה בשבוע שעבר, איתרו לוחמי חטיבה 401 רקטות ארוכות טווח שהוצבו במוכנות לשיגור לעבר מרכז הארץ. דובר צה"ל מסר כי הרקטות נוטרלו ללא נפגעים.

לפי ההודעה, הכוחות פעלו במיקומים שונים בעיר, ואיתרו גם מצבור נרחב של אמצעי לחימה.

רקטות ארוכות טווח אותרו בעיר עזה // דובר צה"ל

בין הממצאים שנתפסו: מטענים, מכשירי קשר, מחסניות ונשקים מסוגים שונים. בצה"ל ציינו כי הכוחות בפיקוד הדרום ימשיכו לפעול נגד חמאס ברצועה במטרה למנוע שיגור רקטות לעבר שטח ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר