נתניהו באו"ם. צילום: רויטרס

לשכת רה"מ: ישראל השתלטה על מכשירים בעזה - ושידרה את נאום נתניהו

בהודעת הלשכה נכתב כי צה"ל השתלט על טלפונים ומכשירים של עזתים ופעילי חמאס על מנת להקרין את הנאום בשידור חי • "ראש הממשלה פונה אל תושבי עזה ומבהיר כי המלחמה יכולה להסתיים מיד"

לשכת ראש הממשלה הודיעה היום (שישי) בזמן נאומו של נתניהו באו"ם, כי צה״ל השתלט על מכשירי הטלפון של תושבי עזה ופעילי חמאס ונאומו משודר כעת בשידור חי באמצעות המכשירים. 

בהודעת הלשכה, הסבירו - "ראש הממשלה פונה אל תושבי עזה ומבהיר כי המלחמה יכולה להסתיים מיד בהחזרת כל החטופים, בפירוק החמאס מנשקו ופירוז הרצועה". ראש הממשלה הדגיש: "מי שיעשה זאת - יחיה, מי שלא - יירדף".

זאת בנוסף לפנייתו הישירה של נתניהו לחטופים באמצעות הרמקולים שהותקנו בתוך רצועת עזה.

רמקולים ברצועת עזה, צילום: .

ממשרד ראש הממשלה נמסר: "כחלק מהמאמץ ההסברתי, משרד ראש הממשלה הנחה גורמים אזרחיים בשיתוף פעולה עם צה״ל להציב רמקולים על גבי משאיות בצד הישראלי של גבול עזה בלבד, במטרה להשמיע ברצועת עזה את נאומו ההיסטורי של ראש הממשלה נתניהו היום בעצרת הכללית של האו״ם. ראש הממשלה הורה לוודא במפורש שפעילות זו לא תסכן את חיילי צה״ל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...