תמונת המחבל מפיגוע הדקירה בצובה עצור בניידת. צילום: .דוברות המשטרה

הפיגוע במלון צובה: המשטרה עצרה חשוד נוסף במעורבות בפיגוע

חוקרי ימ"ר ירושלים יבקשו מבית המשפט להאריך את מעצרו של המחבל • במקביל, תבקש המשטרה להאריך גם את מעצרו של חשוד נוסף שנעצר בחשד למעורבותו במעשה • בפיגוע שהתרחש בחדר האוכל של מלון קיבוץ צובה, נפצעו 2 אורחי המלון, באורח קשה ובינוני

המשטרה עצרה אמש (שישי) חשוד נוסף במעורבות בפיגוע במלון קיבוץ צובה, במסגרת פעולות חקירה נרחבות בעקבות פיגוע הדקירה שביצע המחבל מוחמד מחמוד שוואמרה ארבאעי בחדר האוכל של המלון, במהלכו נפצעו 2 אורחי המלון באורח קשה ובינוני.

על פי החשד, המחבל תושב מחנה הפליטים שועפאט העובד במלון, נטל סכין מחדר האוכל ובאמצעותה דקר 2 אורחים ששהו במקום ההומה אדם. המחבל נתפס במקום לאחר שמספר אזרחים ושוטר שהתארח במלון, גילו נחישות, חתרו למגע והשתלטו על המחבל ובכך, נטרלו במהירות את המשך הסיכון במעשיו.

תיעוד זירת הפיגוע דקירה בקיבוץ צובה %2F%2F השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

כוחות גדולים של המשטרה הגיעו למקום ואספו ממצאים וראיות. כאמור, המחבל נעצר על ידי השוטר שהיה בזירה בעת הדקירה והועבר לחקירה במשרדי ימ"ר ירושלים. הסכין באמצעותה ביצע המחבל את זממו, נתפסה על ידי השוטרים.

הסכין שאיתה ביצע המחבל את הפיגוע במלון צובה, צילום: דוברות המשטרה

הערב יבקשו חוקרי ימ"ר ירושלים מבית המשפט להאריך את מעצרו של המחבל. במקביל, תבקש המשטרה להאריך גם את מעצרו של חשוד נוסף שנעצר אמש בחשד למעורבותו במעשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...