"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חיסול מפקד נוח'בה שהשתתף בטבח והשמדת מבנים: תיעוד פעילות אוגדת 99 בעזה
דובר צה"ל מסר כי כוחות הביטחון חיסלו עשרות מחבלים והשמידו מבנים צבאיים ששימשו מקומות מפגש של חמאס • באחת מהפעילויות, חוסלו עשרות מחבלים, כאשר ביניהם - מפקד צוות נוח'בה אשר פשט לשטח הארץ ב-7 באוקטובר
לוחמי כוחות חטיבה 401 בג'באליה ובצפון רצועת עזה (ארכיון). צילום: דובר צה"ל

חיסול מפקד נוח'בה שהשתתף בטבח והשמדת מבנים: תיעוד פעילות אוגדת 99 בעזה

דובר צה"ל מסר כי כוחות הביטחון חיסלו עשרות מחבלים והשמידו מבנים צבאיים ששימשו מקומות מפגש של חמאס • באחת מהפעילויות, חוסלו עשרות מחבלים, כאשר ביניהם - מפקד צוות נוח'בה אשר פשט לשטח הארץ ב-7 באוקטובר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

כוחות הביטחון חיסלו עשרות מחבלים אשר פעלו נגד כוחות צה"ל בצפון ובמרכז רצועת עזה, והשמידו מבנים צבאיים ששימשו מקומות מפגש של ארגון הטרור חמאס, כך מסר דובר צה"ל היום (שלישי).

תיעוד: צה"ל תקף תשתיות צבאיות ומחבלים ברצועת עזה // דובר צה"ל

במסגרת פעילות שבוצעה בחודש האחרון, חוסל המחבל אחמד אבו דף, ששימש משנת 2024 כסגן מפקד פלוגה בגדוד זייתון. כחלק מתפקידו הוא תכנן, הכווין והוציא עשרות מתווים ומארבים נגד כוחות צה"ל, בנוסף פעל על מנת לגייס מחבלים נוספים לארגון הטרור חמאס.

המחבלים שצה"ל חיסל ברצועת עזה,צילום: דובר צה"ל

באחת מהפעילויות, חוסל המחבל טאלב צדקי טאלב אבו עטיוי, מפקד צוות נוח'בה אשר פשט לשטח הארץ ב-7 באוקטובר.

בנוסף, כלי טיס של חיל האוויר בהכוונת חטיבת האש 990 ובשיתוף הכוחות המתמרנים, תקף והשמיד מבנים צבאיים במרחבים שג'אעיה וזייתון, אשר שימשו כמקום מפגש של מחבלי חמאס וגא"פ לתכנון פעולות טרור נגד כוחות צה"ל ברצועת עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו