"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מבצע ביטחוני בתל אביב: חשוד בתכנון פיגוע נעצר בתל אביב יחד עם 5 שב"חים

צוות טקילה עצר חשוד בטרור דרוש מעצר שב"כי שהגיע מהגדה והחשוד בתכנון פיגוע באזור נמל תל אביב • חמישה שוהים בלתי חוקיים נוספים נעצרו במסגרת אותו מבצע ביטחוני רחב • בבדיקה במקום לא נמצאו כלי נשק או מטעני חבלה והחשוד הראשי הועבר לחקירה בשב"כ.

,עודכן
0השמעה
שב"חים (ארכיון). צילום: דוברות המשטרה

צוות טקילה והימ"מ עצרו הערב (ראשון) שני חשודים בטרור תושבי שכם באזור נמל תל אביב, כאשר אחד מהם היה דרוש מעצר שב"כי וחשוד בתכנון פיגוע. במסגרת המבצע הרחב נעצרו גם ארבעה שוהים בלתי חוקיים נוספים.

החשוד הראשי הגיע מהגדה המערבית לאזור תל אביב, ומהרגע שהתקבלה אינדיקציה מודיעינית על נוכחותו בעיר הופעל צוות טקילה של השב"כ. החשוד השני נתפס יחד עמו, וארבעת השוהים הבלתי חוקיים הנוספים נעצרו במסגרת אותו מבצע.

בבדיקה במקום המעצר לא נמצאו על החשודים כלי נשק או מטעני חבלה בשלב זה. החשוד הראשי הועבר לחקירה נוספת בידי השב"כ לבירור תכניותיו וזיקתו לפעילות טרור, בעוד השאר הועברו לטיפול המשטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר