במסגרת פעילות צוות הקרב של חטיבת הנח״ל בפיקוד אוגדה 162 במרחב דראג׳ תופאח שבצפון רצועת עזה, לוחמי עוצבת הקומנדו זיהו חוליית מחבלים חמושה ב-RPG סמוך אליהם ואל שאר כוחותינו.
כלי טיס של חיל האוויר בהכוונת הכוחות המתמרנים ומכלול האש של חטיבת הנח״ל, תקף וחיסל את המחבלים באמצעות תקיפות מדויקות. בפעילות נוספת, הכוחות בשיתוף לוחמי יהל״ם השמידו תוואי תת-קרקעי באורך של כ-800 מטרים ובעומק של כ-18 מטרים. עד כה, הכוחות השמידו אמצעי לחימה, עמדות תצפית ומבנים צבאיים של ארגוני הטרור ברצועה, בהם - מחסן אמצעי לחימה בו הסתתרו מחבלי חמאס.
כזכור, כוחות צה''ל פועלים גם בזירה הלבנונית, שם חוסל מוקדם יותר היום המחבל חסן אחמד צברא, מפקד בכוח הימי של כוח רדואן בארגון הטרור חיזבאללה במרחב אל-כפור שבדרום לבנון. בנוסף, חוסל מחבל מארגון הטרור חיזבאללה שעסק בנסיון שיקום של תשתיות טרור במרחב א-נאקורה בדרום לבנון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו