הותר לפרסום: סמל יניב מיכלוביץ, בן 19 מרחובות, נפל בקרב בצפון הרצועה

יניב הותיר אחריו הורים שני אחים • הוא יובא למנוחת הלילה בשעה 22:30, בבית העלמין הצבאי ברחובות 

סמל יניב מיכלוביץ. צילום: דובר צה"ל

צה"ל התיר לפרסום הערב (רביעי) כי סמל יניב מיכלוביץ בן 19, מרחובות, לוחם שריון בגדוד 82, עוצבת ‘סער מגולן׳ (7), נפל בקרב בצפון רצועת עזה.

יניב הותיר אחריו הורים, מירב ורז, ושני אחים, שחר ואדיר. יניב יובא למנוחת הלילה בשעה 22:30, בבית העלמין הצבאי ברחובות. 

ראש העיר רחובות, מתן דיל, עם היוודע דבר נפילתו של בן העיר, סמל יניב מיכלוביץ ז"ל כתב: "'הלב מסרב להאמין. שבוע אחרי שאיבדה רחובות את בן העיר, הלוחם סמ"ר רונאל בן-משה ז"ל, וכבר מתדפקת על דלתנו בשורה מרה נוספת. בצער רב וביגון קודר קיבלתי את הבשורה הקשה על נפילתו בקרב בצפון רצועת עזה, של סמל יניב מיכלוביץ ז"ל", כתב דיל והוסיף: "את משפחת מיכלוביץ אני מכיר מקרוב מאד. רז, אביו של יניב, מעבר להיותו עובד עיריית רחובות מקצועי ומסור, הוא חבר אישי אהוב, עם נשמה ענקית. אני מחבק אותך רז היקר, ואת משפחתך האהובה, ויחד עם כל תשובות ותושבי רחובות כואב את כאבכם העצום".

שר הביטחון ישראל כ"ץ: "תנחומיי העמוקים ביותר על נפילתו של סמל יניב מיכלוביץ ז"ל. כמו כל לוחמינו הגיבורים, גם יניב ז"ל לחם בגבורה להשבת כל חטופינו ולהכנעת מרצחי החמאס. בשם מערכת הביטחון כולה אני מבקש לחבק את משפחתו בשעתם הקשה ביותר. אני מאחל החלמה מהירה לכל הלוחמים שנפצעו בתקרית, ובתקריות נוספות. יהי זכרו ברוך".

הלחימה ברצועה (ארכיון), צילום: דובר צה"ל

באירוע בו נפל סמל יניב מיכלוביץ ז"ל, נפצעו באורח קשה מפקד טנק ולוחם שריון בגדוד 82, עוצבת ‘סער מגולן׳ (7).

באירוע נוסף, לוחם ביחידת אגוז, עוצבת הקומנדו, נפצע באורח קשה בקרב בצפון רצועת עזה. הלוחמים פונו לקבלת טיפול רפואי בבית החולים, ומשפחותיהם עודכנו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר