"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האויב שבפנים: פוזרו מפרי סדר במזרח ירושלים - אחרי גילויי שמחה על ירי הטילים
לוחמי מג"ב עוטף ירושלים פיזרו הפרות סדר במזרח ירושלים לאחר גילויי שמחה על ירי הטילים לעבר ישראל • מג"ב: "נגלה אפס סובלנות כלפי גילויי שמחה, עידוד לטרור או כל ביטוי לתמיכה באויבי ישראל"
תיעוד מיירוט טיל איראני. צילום: אי.פי

האויב שבפנים: פוזרו מפרי סדר במזרח ירושלים - אחרי גילויי שמחה על ירי הטילים

לוחמי מג"ב עוטף ירושלים פיזרו הפרות סדר במזרח ירושלים לאחר גילויי שמחה על ירי הטילים לעבר ישראל • מג"ב: "נגלה אפס סובלנות כלפי גילויי שמחה, עידוד לטרור או כל ביטוי לתמיכה באויבי ישראל"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לוחמי מג”ב עוטף ירושלים פיזרו אתמול (שלישי) הפרת סדר במזרח ירושלים – לאחר גילויי שמחה על ירי הטילים האיראני לעבר ישראל.

לוחמי מג"ב פיזרו קבוצת מפרי סדר במזרח ירושלים - לאחר שצהרו על ירי הטילים מאיראן %2F%2F דוברות המשטרה

לוחמי מג״ב עוטף ירושלים הוקפצו בעקבות דיווח שהתקבל על עשרות חשודים שגילו שמחה ותמיכה בירי הטילים שבוצע על ידי איראן לעבר שטח מדינת ישראל, הכוחות הוקפצו למחנה הפליטים שועפאט שבמרחב עוטף ירושלים. במהלך הפעילות, פעלו לוחמי מג”ב עוטף ירושלים פעלו בנחישות, השיבו בשימוש באמצעים לפיזור הפגנות, והביאו לסיום מהיר של האירוע ולפיזור מפרי הסדר, שמספרם נאמד בכ-40 מפרי סדר.

ממג"ב נמסר כי "לוחמי משמר הגבול ושוטרי משטרת ישראל יגלו אפס סובלנות כלפי גילויי שמחה, עידוד לטרור או כל ביטוי תמיכתי באויבי ישראל. כל ניסיון מסוג זה יתקל בתגובה מהירה, חדה וביד קשה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...