"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: פיצוצים אדירים במאגר דלק בטהרן בעקבות תקיפה ישראלית
ישראל תקפה את מאגר הדלק הראשי של טהרן באזור המדרונות ההרריים הצפוניים וגרמה לפיצוצים אדירים • גורם רשמי במשרד הנפט האיראני אמר שהמאגרים מתפוצצים בזה אחר זה • איראן טוענת שהמצב בשליטה
תקיפה של מסוף הדלקים בטהרן.. צילום: רשתות ערביות

דיווח: פיצוצים אדירים במאגר דלק בטהרן בעקבות תקיפה ישראלית

ישראל תקפה את מאגר הדלק הראשי של טהרן באזור המדרונות ההרריים הצפוניים וגרמה לפיצוצים אדירים • גורם רשמי במשרד הנפט האיראני אמר שהמאגרים מתפוצצים בזה אחר זה • איראן טוענת שהמצב בשליטה

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ישראל תקפה הלילה את מאגר הדלק הראשי של טהרן באזור המדרונות ההרריים הצפוניים וגרמה לפיצוצים אדירים, כך דווח הערב בעיתון "ניו יורק טיימס" בציטוט גורם רשמי במשרד הנפט האיראני.

שריפה ענקית במאגר הנפט בשהראן במערב טהרן %2F%2F רשתות ערביות

לפי הדיווח, המאגרים מתפוצצים בזה אחר זה ומאיימים לגרום נזק משמעותי לשכונות המגורים באזור. תושב שדירתו הגבוהה נמצאת ממול למאגר אמר שכוח הפיצוצים הרגיש "כמו רעידת אדמה".

בנוסף, מדווח על תקיפות רחפני נפץ לעבר מגורים של משמרות המהפכה במרכז טהרן, כאשר מערכות ההגנה האווירית הופעלו במהלך התקיפה.

איראן מצדה הודתה בתקיפה במאגר הנפט שחראן בטהרן אך טענה ש"המצב בשליטה מלאה". לפי סוכנות הידיעות שאנא של משרד הנפט האיראני, "נפח הדלק במיכל שנפגע לא היה גבוה, והמצב בשליטה מלאה".

על פי דיווחים מטהרן ישנה בהלה גדולה בקרב התושבים בעקבות גל התקיפות האחרון.

בנוסף לזה, באיראן מדווחים כי מטה משרד ההגנה, תת-המשרד לענייני אנרגיה גרעינית ומרכז המחקר הגרעיני בטהרן הותקפו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...