"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח בארה"ב: מחבלי חמאס מצאו את גופת מוחמד סינוואר וקברו אותה בסתר

על פי הדיווחים, התקיפה של ישראל נגד הבכיר בחמאס בעזה, פגעה בו בזמן שנפגש עם בכירים בארגון הטרור •ב"וול סטריט ג'ורנל" דווח גם כי חמאס לא אישר את מותו של מוחמד סינוואר, בין היתר משום שהנהגת הארגון עדיין בוחנת מי ייקח את הפיקוד בעזה

,עודכן
0השמעה
תיעוד נוסף של מוחמד סינוואר (מימין), משמאל ראאד ת'אבת, בכיר בחמאס שחוסל. צילום: רשתות

ה"וול סטריט ג'ורנל" דיווח הערב (חמישי) כי התקיפה של ישראל נגד בכיר חמאס מוחמד סינוואר בעזה, פגעה בו בזמן שנפגש עם בכירים בארגון הטרור. לפי גורמים ערבים וגורמים בחמאס, בתקיפה נהרגו כמה גורמים משמעותיים ובעקבות זאת נוצר חלל בהנהגה. עוד דווח כי מוחמד סינוואר נקבר בשקט לאחר מכן יחד עם בכירים אחרים, ביניהם מח"ט רפיח בחמאס מוחמד שבאנה.

זירת ניסיון החיסול של מוחמד סינוואר,צילום: רויטרס

בהמשך, צוין כי בכירי חמאס, ביניהם ראש הזרוע הצבאית בפועל מוחמד סינוואר, התכנסו במנהרה בחאן יונס כדי לדון בכמה נושאים, כולל בגישה לשיחות הפסקת האש עם ישראל.

פרופיל נמוך

לפי הגורמים, הפגישה התקיימה בניגוד לנוהלי הביטחון בחמאס, ואפשרה לישראל לנצל את ההזדמנות. גורמים ערביים מסרו כי מוחמד סינוואר היה ידוע כמי ששמר על פרופיל נמוך ורק קומץ אנשים ידעו בדרך כלל על תנועותיו או כיצד ליצור איתו קשר. לפי הגורמים, מחבלי חמאס איתרו אות גופתו יום לאחר התקיפה וקברו אותה בקבר זמני במנהרה אחרת לאחר שמשפחתו עודכנה. בחמאס מתכננים להעביר את גופתו לקבר אחר בסיום המלחמה.

זירת ניסיון החיסול של מוחמד סינוואר,צילום: אי.פי

ב"וול סטריט ג'ורנל" דווח גם כי חמאס לא אישר את מותו של מוחמד סינוואר, בין היתר משום שהנהגת הארגון עדיין בוחנת מי ייקח את הפיקוד בעזה. לפי הגורמים, בין המועמדים המובילים נמצא עז א־דין אל־חדאד, האחראי על צפון הרצועה ומח"ט העיר עזה בחמאס. הגורמים הוסיפו כי הנהגת חמאס בקטאר עשויה לנסות להחזיר לעצמה השפעה בעזה עם מנהיג "גמיש יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר