"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חוסל בכיר בארגון הטרור שחטף את בני משפחת ביבס
גדודי המוג'האדין הודיעו כי בכיר במערך המודיעין הצבאי שלו חוסל בתקיפה של צה"ל • בתחילת החודש צה"ל ושב"כ חיסלו בכיר נוסף באותו ארגון הטרור
משפחת ביבס. צילום: באדיבות המשפחה

חוסל בכיר בארגון הטרור שחטף את בני משפחת ביבס

גדודי המוג'האדין הודיעו כי בכיר במערך המודיעין הצבאי שלו חוסל בתקיפה של צה"ל • בתחילת החודש צה"ל ושב"כ חיסלו בכיר נוסף באותו ארגון הטרור

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

גדודי המוג'האדין, ארגון הטרור שחטף ורצח את שירי, כפיר ואריאל ביבס, הודיע היום (חמישי) כי בכיר במערך המודיעין הצבאי שלו חוסל בתקיפה של צה"ל.

דובר צה"ל%3A "בניגוד לשקרי חמאס - אריאל וכפיר לא נהרגו בתקיפה אווירית%2C ולא בירי%2C אלא נרצחו בידיים״

לפי ההודעה, עימאד אל־באבא "אבו אשרף" נהרג עם בני משפחתו. בכלי תקשורת פלשתיניים דווח כי התקיפה של חיל האוויר בוצעה במרכז רצועת עזה.

המחבל שחוסל,

בתחילת החודש צה"ל ושב"כ חיסלו בתקיפה בצפון רצועת עזה את מוחמד חסן מוחמד עווד, בכיר באותו ארגון הטרור, שפיקד על חטיפתם של שירי, כפיר ואריאל ביבס ז"ל, וככל הנראה היה גם מעורב ברציחתם. לפי הודעת צה"ל, עווד פשט בטבח 7 באוקטובר מספר פעמים לקיבוץ ניר עוז. הוא היה גם מעורב בניהול החטיפה והקבורה של גד חגי וג׳ודי לין וינשטיין ז״ל. עוד היה מעורב גם בניהול חטיפת אזרחים ממוצא תאילנדי.

מחבלים מגדודי המוג'הידין, צילום: רשתות ערביות

דובר צה"ל בערבית אביחי אדרעי פרסם הודעת פינוי לתושבי אזור בית חאנון ושייח' זאיד בצפון רצועת עזה. אל"מ אדרעי הדגיש כי מדובר באזהרה אחרונה לפני תקיפה עוצמתית, וזאת על רקע "פעולות צליפה וטרור" שיצאו מאותו אזור נגד כוחות צה"ל.

עוד הדגיש אדרעי כי ארגוני הטרור ובראשם חמאס נושאים באחריות המלאה לפינוי ולסבל של האזרחים, וקרא לפלשתינים להתפנות לכיוון העיר עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...