"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צה"ל חיסל בצפון עזה מחבל שהשתתף בטקס השחרור של אגם ברגר

עוד חוסלו בתקיפה: מחבל חמאס שהשתתף בטבח 7 באוקטובר ושני בכירים במערך הרקטות בארגון

,עודכן
0השמעה
אגם ברגר משוחררת משבי החמאס. צילום: AP

צה״ל ושב״כ תקפו אתמול (רביעי) מחבלי חמאס במתחם פיקוד ושליטה ומקום מפגש מרכזי של ארגון הטרור במרחב ג׳באליה.

לאחר חקר מודיעיני שביצעו כוחות הביטחון, אושר כי כתוצאה מהתקיפה חוסל המחבל שאדי דיאב עבד אלחמיד פאלוגי, מחבל בגדוד מזרח ג׳באליה של חמאס שפשט לשטח המדינה ולקח חלק בטבח הרצחני ב-7 באוקטובר.

אגם ברגר מנופפת על הבמה של חמאס

בנוסף לחיסולו של פאלוגי חוסלו בתקיפה המחבלים הבאים:

  • ⁠מחמד שריף - מחבל בביטחון כללי של ארגון הטרור חמאס, שלקח חלקבטקס השחרור הציני של התצפיתנית השבה אגם ברגר.
  • מחמד האני עטיה דאעור - מחבל ששימש כראש חוליית רקטות בארגון הטרור חמאס.
  • מחמד עיסא מחמוד עסכרי - מחבל במערך הרקטות בחטיבה צפונית ופעיל ביטחון כללי של ארגון הטרור חמאס.
המחבלים שחוסלו בג'באליה,צילום: דובר צה"ל

בצה"ל מסרו כי טרם התקיפה ננקטו צעדים רבים בכדי לצמצם את הסיכוי לפגיעה באזרחים לרבות שימוש בתצפיות מהאוויר ומידע מודיעיני נוסף.

"ארגון הטרור חמאס מפר באופן שיטתי את הדין הבין לאומי, תוך שימוש ציני ואכזרי במוסדות אזרחיים והאוכלוסייה כמגן אנושי לפעולות טרור", נמסר מצה"ל ושב"כ. "נמשיך לפעול נגד ארגון הטרור חמאס על מנת להגן על מדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר