כוחות צה"ל תקפו היום (חמישי) יעדים אסטרטגיים בלבנון ואף תקפו אווירית בסוריה. מדיווחים של דובר צה"ל נובע כי בתקיפות אוויריות אסטרטגיות, הצבא השמיד אתרים לייצור ואחסון אמצעי לחימה. על פי דיווחים ערביים, צה"ל ביצע ניסיון חיסול של גורם בג'יהאד האסלאמי - לאחר שתקפו את המפקדה בסמוך לדמשק.
מטוסי קרב של צה''ל תקפו במזרח לבנון, באזור א-שערה ממזרח לג'נתא. מדובר בסדרת תקיפות על יעדים של חיזבאללה. דובר צה"ל: צה"ל תקף לפני זמן קצר תשתיות באתר לייצור ואחסון אמצעי לחימה אסטרטגיים של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב הבקעא בלבנון.
כלי תקשורת ערביים דיווחו על תקיפה אווירית ישראלית באזור "פרויקט דמר" בסביבת דמשק שבסוריה. מדובר בשכונת מגורי יוקרה בצפון-מערב מטרופולין דמשק. המבנה שהותקף, מפקדת ארגון הג'יהאד האסלאמי, עלה באש.
"מי שיתקוף אותנו, נתקוף אותו": ראש הממשלה בנימין נתניהו פרסם סרטון בו מגיב על התקיפה האווירית באזור דמשק בלבנון. זאת בעקבות הדיווח על התקיפה, אשר בעקבותיה, מפקדת ארגון הג'יהאד האסלאמי, עלתה באש. בהצהרתו, אף תקף את ראש האופוזיציה, יאיר לפיד, שהעביר ביקורת על התקיפה.
המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי בתקיפה באזור דמשק הותקפה גם מכונית, בנוסף למבנה עצמו. כמו כן, העריכו כי מדובר בניסיון חיסול של גורם בג'יהאד האסלאמי.

